Secțiile de votare pentru alegătorii din regiunea transnistreană

27 noiembrie 2010
Secțiile de votare pentru alegătorii din regiunea transnistreană
Alegătorii din regiunea transnistreană vor putea participa mâine la alagerile parlamentare în 21 de secţii de pe malul drept al Nistrului, dintre care 3 secţii de vot, la Chişinău.


Pentru locuitorii din raioanele de est a ţării vor fi deschise secţii de vot, în satele Gura Bâcului şi Varniţa din raionul Anenii Noi, satele Copanca, Fârlădeni, Hagimus, raionul Căuşeni, Coşniţa, Cocieri, Doroţcaia, Molovata Nouă, Pohrebea, Pârâta şi Ustia din raionul Dubăsari, satul Sănătăuca, raionul Floreşti, oraşul Rezina şi satul Răscăieţi din raionul Ştefan Vodă.

În capitală alegătorii domiciliaţi în partea stângă a Nistrului vor putea vota la secţia de votare nr. 5 amplasată în Gimnaziul nr. 17 de pe bulevardul Dacia, la secţia amplasată în incinta Direcţiei Căilor Ferate din Moldova şi la secţia de votare numărul 187 de pe strada Transnistria, 4.

Pentru a evita provocările tradiţionale în ziua scrutinului, Comisia Electorală Centrală a hotărât ca alegătorii din satul Corjova să voteze în localitatea din vecinătate, în incinta primăriei din satul Cocieri. Pe parcursul ultimilor ani autorităţile neconstituţionale de la Tiraspol au împiedicat prin diferite metode participarea la alegeri a locuitorilor din Corjova.

sursa: jurnal.md

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: