IEMoldova cheamă telefonic basarabenii din Belgia, la vot pe 28 noiembrie

22 noiembrie 2010

In cadrul campaniei „Hai mai iute, hai la vot", Institutul European pentru Moldova asbl a initiat actiunea de „canvassing" telefonic care consista in incurajarea fiecarui potential elector basarabean din diaspora sa participe la vot pe 28 noiembrie 2010, la Ambasada Republicii Moldova de la Bruxelles, transmite Romanian Global News.


Pana in prezent, cele cateva zeci de basarabeni cu care s-a stat de vorba au promis toti ca vor veni, mai mult decat atat, au declarat „stim, sigur, vom veni".

Mentionam ca actiunea de canvassing telefonic de desfasoara la Bruxelles, pe cale telefonica, si ca autorii apelurilor telefonice suporta personal cheltuielile, investind de asemenea din timpul lor liber.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Personal voi vota pt Gabriel Stati, imi place mult campanie lui electorala, si privesc diferit de altii implicarea lui in politica ... cei mai ingusti la minte , mai usor vor aduce careva acuzatii si iar vor pupa fundurile partidelor , care nu fac decit promovare agresiva!

Nu mai lungesc vorba , votati oameni buni pe cine credeti ca va apara intresele si viitorul vostru! dar nu va repeteati greselile anterioare!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: