Comuniștii pregătesc violențe pentru 1 decembrie

24 noiembrie 2010


Se știe deja de câteva săptămâni că pe 1 decembrie mai multe organizații proromânești vor sărbători la Chișinău Ziua Națională a României și a Românilor de pretutindeni. Recent, mai multe organizații antiromânești, sub protectoratul comuniștilor, și-au anunțat intenția de a organiza anti proteste și de a arunca cu pietre pe cei care vor mărșălui prin Chișinău cu tricoloare și lozinci românești. Aceste organizații sunt ”Scutul moldovenesc”, Federația de luptă națională ”Voievod”, Mișcarea Național Democrată și Liga pentru protecția valorilor democratice, plus încă câteva organizații, toate simpatizante PCRM. Dânșii au lansat astăzi la o conferință de presă că intenționează să-i bată pe cei de la Noua Dreaptă, Mișcarea Național Creștină, Noii Golani,etc. Pentru a-și mobiliza oamenii, aceste organizații xenofobe au luat autorizație de la primărie pentru 1 decembrie, unde bronează scuarul Teatrului de Operă și Balet, pentru a organizarea unui eveniment cultural-sportiv de lupte, cu denumirea ”Renașterea tradițiilor moldovenești”. Acest eveniment are un singur scop, de a mobiliza luptători din diverse școli de arte marțiale, pentru ca mai apoi după orele 17 să atace pe cei care vor sărbători Ziua României, în același scuar. Așteptăm decizia Primăriei de a acorda autorizație unor organizații clar antiromânești. 
Totodată rugăm Procuratura și MAI să se autosesizeze și să ia măsurile necesare spre a evita orice tip de incidente.

cererea propriu zisă:

7 comentarii:

Anonim spunea...

Si za bred? Violente faceau PLDM si AMN. Sunteti bolnavi?

Nicu spunea...

Noi moldovenii intotdeauna sa pizdim pe voi FASCISTI ROMANI! Huiatina! Tvariuga si esti! Cine sunt Romini? Noi? Duceti va NAHUI, PIDARASII!

Anonim spunea...

romanii sunt fratii nostri!!!!!!!!!!!iar tarani de alde voi la curu vacii trebuie sa steie..!!

Sanea spunea...

Nicu +1

Nicu spunea...

Romanii fratii nostri, dar noi nu suntem romani, eu am nascut aici si traiesc ghini, si nie nu treb uniunea cu romania. Noi intram in EUROPA si ce apoi, ne SPALAM CUR la batrinele?

Anonim spunea...

Nicu,Sanea, sunteti cam departe de gramatica si istorie. In loc de ura si injuraturi, citeste o carte! Sa urasti si sa faci rau o sa reusesti, un lucru bun- mai greu!

valy spunea...

... Nicu Alexandru și mulți alții ce citiți și comentați nu doar acest articol... trebuie să știți un lucru.. dacă totuși spuneți că va pasă și iubiți această Țară!, trebuie să o iubiți! Iubiț țara în care v-ați născut, în care ați crescut iubiți acest pămînt... și totuși dacă e așa .. e normal să apară și intrebarea .. da cine sunt ? de unde vin ? cine au fost străbunii ? e ușor de găsit acest răspuns... și dacă îl aflați atunci la sigur veți avea alt comportament...
.... Nu Poți Alexandru sau Nicu sau cine o fi ... ză zici ...ca o iubești dacă nu știi nimic despre ea... asta e doar o eluzie fățărnicie și o nerușinare din partea voastră !!!!
Să vă fie rușine... sunt Maldavan vorghesc Maldaveneasca... RUȘINE!!!! ... deschideți cărțile informați-vă și vă va fi rușine singuri DE VOI!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: