Ultimele cuvinte auzite de românca omorâtă la Roma: ”Stai la rând în țara ta”

17 octombrie 2010

Miracolul nu s-a produs, scriu ziarele din Italia, care au anuntat ca infirmiera din Romania, batuta de un italian intr-o gara, a fost deconectata de la aparate. Femeia a murit vineri seara, chiar in ajunul zilei in care ar fi implinit 33 de ani.

Asta dupa o saptamana de chin, care a inceput cu atacul absurd de la o casa de bilete. Tanara nu l-a lasat pe italian sa intre in fata, el a urmarit-o, i-a strigat sa stea la rand in tara ei si a lovit-o pe un peron. Ucigasul are acum o singura grija - ii este frica sa mearga la inchisoare.

Durere cumplita pentru cei lasati in urma de Maricica Hahaianu. Singurul care nu-i simte inca pierderea e baietelul ei, Alessio. Ironie cumplia a sortii, poarta acelasi nume ca si ucigasul mamei sale.
Dupa ce a ezitat cateva zile intre viata si moarte, organismul tinerei romance nu a mai rezistat. In cele din urma, familia ei a acceptat fatalitatea si au cerut sa-i vina un preot la capatai. Apoi, medicii au deconectat-o de la aparate.
Potrivit avocatului familiei, asistenta medicala va fi inmormantata in tara. Vecinii din Ramnicu Sarat n-au mai vazut-o de ani buni, de cand a plecat in cautarea unei vieti mai bune in Peninsula.
Primarul Romei, Gianni Alemano, care o vizitase vineri pe Maricica la spital, a anuntat ca primaria va suporta cheltuielile de inmormantare.
In ceea ce il priveste pe agresorul romancei, acesta este acuzat de omor din culpa si risca 18 ani de inchisoare.
Autoritatile italiene sunt hotarate sa demonstreze ca si imigrantii au parte de protectia legii. Primaria Romei s-a constituit in parte civila, tocmai pentru a se asigura ca procesul nu va trena, din lipsa de bani sau din indiferenta.
VIDEO:

1 comentarii:

Georgiana T spunea...

trist! :( Dumnezeu sa o ierte!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: