Organizația Studenților Basarabeni din București și-a ales noua conducere

18 octombrie 2010


Organizatia Studentilor Basarabeni din Bucuresti si-a ales noua conducere. Stefan Miron, student la Stiinte Politice in cadrul Universitatii Bucuresti, este, astfel, noul presedinte, Filaret Topala, vicepresedinte, iar Ana Paladi - secretar general, transmite Romanian Blobal News citand basarabeni.ro.

"In organizatia noastra conteaza echipa. OSB Bucuresti a reusit sa devina cea mai reprezentativa si vizibila organizatie de studenti basarabeni din Romania. Sunt sigur ca impreuna cu echipa nou aleasa in fruntea organizatiei vom reusi sa realizam noi proiecte si desigur vom cuntinua bine cunoscutele actiuni deOSBite. Avem placerea, dar si obligatia de a continua linia ascendenta a OSB Bucuresti", a declarat Stefan Miron, ales cu majoritate absoluta a voturilor.
In cadrul aceleiasi sedinte, Consiliul Director al Organizatiei, si-a prezentat raportul de activitate. Vlad Durnea, fost Presedinte al OSB Bucuresti, a mentionat proiectele realizate de OSB pe parcursul anului, a indemnat tinerii la implicare si la mentinerea stranselor legaturi cu institutiile statului roman si partenerii organizatiei.
Sergiu Racila, fost vicepresedinte si membru fondator, a adus la cunostinta membrilor, istoricul organizatiei si a indemnat membrii, in special noul birou de conducere , sa fie cat mai activi deoarece acum este mai usor decat a fost la inceput si si-a exprimat convingerea ca organizatia va creste din toate punctele de vedere tinand cont de calitatea noului birou de conducere.
Invitati speciali la Adunarea Generala au fost 2 reprezentanti ai ANOSR, Cristina Ramona Fit, vicepresedinte PR, Anca Prisacariu vicepresedinte educational, Alexandru Risneac, Presedinte Basarabeni Media Grup. Acestia au felicitat vechea conducere pentru realizarile ce le-au avut si au indemnat noul birou de conducere sa continue in aceeasi maniera activitatile organizatiei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: