Un președinte care să ne ducă spre Unire ? Nu, băieți, nu merge

20 august 2010
Comisia Electorală Centrală (CEC) a admis parţial contestaţia reprezentantului Partidului Comuniştilor (PCRM) la CEC privind difuzarea de către Partidul Naţional Liberal (PNL) a unui spot publicitar care îndeamnă alegătorii să voteze la referendumul constituţional pentru dreptul de a alege un preşedinte care va promova unirea cu România, transmite Info-Prim Neo.
Astfel, CEC a decis să oblige participantul la referendum PNL să retragă acest spot electoral din toate sursele mass-media, iar instituţiilor media li se interzice difuzarea spotului cu pricina, toate actele fiind expediate şi ministerului Justiţiei. Totuşi, acest spot electoral poate fi difuzat pe internet, dat fiind faptul că, în conformitate cu regulamentul privind reflectarea campaniei electorale pentru referendum, paginile web ale partidelor sau ale altor orgaizaţii social-politice nu se supun controlului din partea CEC.
La 19 august reprezentantul PCRM la CEC, Serghei Sârbu a depus o contestaţie prin care a cerut interzicerea spotului electoral a Partidului Naţional Liberal. PNL a depus la CEC o referinţă prin care cerea respingerea contestaţiei depuse de PCRM ca fiind neîntemeiată.
 
PS: www.basarabia91.net își manifestă respectul față de doamna Pavlicenco, dat fiind faptul că nu se ascunde după deget ca 99% dintre politicienii moldoveni, dar o spune direct, noi trebuie să ne unim cu România, căci numai asta e scăparea noastră.

2 comentarii:

Igor spunea...

Este incorect ca se retrage spotul. O parte consistenta din electorat este nedreptatit. Oamenii trebuie sa spuna cu voce tare ceea ce gandesc.

Ceea ce se intampla acum cu doamna VP constituie un precedent nociv pentru unionism in RM. Oamenilor le va fi frica si vor deveni mai prudenti in exprimarea acestui tip de optiune. Asa ceva nu trebuie sanctionat ba dimpotriva ar trebui sa fie cat mai mediatizat, sa se vorbeasca cat mai mult la tema data.

Dragoș Galbur spunea...

A cam exagerat cu spotul in limba rusa, in schimb in asta in romana nu vad absolut nici-un lucru care ar trezi suspiciunea celor de la CEC

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: