Cine va protesta în PMAN va nimeri direct în listele MAI și SIS

20 august 2010
Sistemul video în Piaţa Marii Adunări Naţionale va fi perfecţionat. Guvernul a alocat din fondul său de rezervă 1, 259 milioane de lei pentru extinderea, dezvoltarea şi desăvârşirea sistemului de monitorizare video în Piaţa Marii Adunări Naţionale şi zonelor aferente, transmite Info-Prim Neo.
Extinderea şi dezvoltarea sistemului, prin montarea camerelor video cu o rezoluţie înaltă (3Mp) va permite o mai bună identificare garantată a participanţilor la manifestaţii şi transmiterea imaginilor video on-line la MAI, Comisariatul general de Poliţie şi SIS. Dirijarea cu camerele video şi arhivarea informaţiilor se va efectua şi în continuare cu aparatajul gestionat de Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat. Implementarea proiectului va asigura un nivel superior de securitate a cetăţenilor în această locaţie. Actualmente monitorizarea video acestei regiuni se face prin intermediul a 8 camere video. Ancheta evenimentelor din noapte de 7 spre 8 aprilie, când au fost maltrataţi mai mulţi protestatari, unul dintre ei fiind omorât, se bazează în mare parte pe înregistrările video realizate de sistemul aflat în funcţiune. Experţii deplâng calitatea proastă a imaginilor.

PS: Ca urmare, logic, reiese că actuala guvernare își trage măsurile de protecție ca nu cumva un eventual protest, fie al comuniștilor, fie al oamenilor cu mintea trează, să se soldeze cu ”datul la bot” celor de la conducerea țării.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: