Porți drapelul României ? Ești fascist și 100% membru Noua Dreaptă

8 mai 2010
Cel puțin așa reiese din spusele handicapatului Grigore Petrenco, toți mai în scurt ultima vreme care se declară că-s români și că Basarabia e pământ românesc, toți îs fasciști și membri Noua Dreaptă. Acum bourul roșu s-a luat de tânărul Iacob Lefter, ca și cum acesta a arborat pe Președinție drapelul românesc pe 7 aprilie. Cel mai amuzant este că mizeria comunistă spune cu glas tare că Lefter este membru al Mișcării Național Creștine și mai apoi că e membru Noua Dreaptă. Nu văd nici-o legătură, da, Lefter e membru MNC dar nu și Noua Dreaptă, iar declarațiile lui Petrenco demonstrează din nou că comuniștii dezinformează și hămăie aiurea și neargumentat. Odată și odată se vor termina toate hărțuirile ăstea și atacurile antiromânești din partea lui și a tovarășilor săi. Pot să spun doar că, nu cred ca Petrenco să moară de bătrânețe. E prea fascist și prea comunist, iar ăstea două îs incomptabile de tot.

de pe jurnal.md urmatorul articol:

Tânărul Iacob Lefter, despre care reprezentanţii Partidului Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM) au afirmat că ar fi arborat tricolorul României pe clădirea Preşedinţiei, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat acest lucru.

Solicitat de jurnal.md Lefter a declarat că este implicat într-un accident rutier şi nu poate să vorbească. Rugat să răspundă, prin “Da” sau “Nu”, dacă are legătură cu arborarea drapelului României pe postamentul Preşedinţiei, Iacob Lefter a spus că se va expune pe marginea acestei probleme mai târziu.

Contactat mai târziu, Lefter nu a mai răspuns la telefon.

PCRM a făcut publice unele imagini cu persoana care ar fi arborat drapelul României pe Preşedinţie, despre care spun că este membru al Mişcării Naţional Creştine. „Imaginile pe care le prezentăm puteau fi analizate reprezentanţii „Comisiei Nagacevschi”, mai ales că sunt publice, dar nu s-a vrut acest lucru. Aceste imagini demonstrează că Iacob Lefter, originar din Nisporeni, membrul al „Noii drepte”, a fost cel care a urcat cu tricolorul românesc pe Preşedinţie”, a declarat ieri deputatul comunist Grigore Petrenco.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: