Ucraina a interzis propaganda sexuală

1 august 2012


Parlamentarii ucraineni şi-au dat seama că au fost aleşi de creştini ortodocşi pentru care păcatul homosexualităţii este strigător la cer, aşa că au votat o lege prin care interzice propaganda în public a homosexualităţii.

Acest lucru a stârnit mânia organizaţiilor care promovează sodomia din întreaga lume. Parlamentarii ortodocşi ucraineni au declarat că acceptarea homosexualităţii în Europa occidentală „nu este evoluţie, ci degradare”. Aşa că legea va interzice orice promovare a homosexualităţii în filme, media, dar şi orice fel de manifestări de genul „Gay pride”.

Parlamentarul Pavlo Ungurian (Pavel Ungureanu, ghiceşte cineva ce naţionalitate are? n.n.) a spus că „această lege este destinată să păstreze sănătatea morală, spirituală şi fizică a naţiunii”. „Nu suntem împotriva homosexualilor, totuşi, nu împărtăşim valorile lor”.

Legea este sprijinită şi de preşedintele Victor Yanukovici şi urmează după interzicerea parade Gay din Kiev din acest an.

Grupările homosexualiste au izbucnit în accese de furie, spunând că este o întoarcere în Evul Mediu şi un atac împotriva drepturilor lor.

Sondajele de opinie din Ucraina au fost însă zdrobitor de elocvente. Astfel, într-un studiu, 81,3% dintre ucraineni cred că relaţiile homosexuale sunt „inacceptabile întotdeauna”, 13% spun că sunt „câteodată acceptabile”, iar 5,7% spun că sunt „acceptabile”.

Unul dintre grupurile creştine care se opun promovării homosexualităţii a spus că „această dezordine morală contribuie la criza demografică a Europei, subminează familia, familia tradiţională, care formează fundamentul oricărei naţiuni. Fără familie, o naţiune încetează să existe”.

Pr. Ioan Valentin Istrati 
sursa: www.doxologia.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: