Sondaj: Peste 87% din români vor unirea Basarabiei cu România

19 august 2012

Rezultatele preliminare ale unui sondaj de opinie efectuat în România de Centrul Român de Studii şi Strategii la nivel naţional, arată ca 87,25 % din cei intervievaţi sunt de acord cu unirea Basarabiei cu România.
Potrivit Romanian Global News, la intrebarea numărul 15 a sondajului: Dumneavoastră, personal, sunteți de acord cu unirea Basarabiei cu România? 87,25% din cei chestionaţi au răspuns Da, iar 12,75% - Nu.
Sondajul a fost efectuat în perioada 7-23 iunie pe un eșantion de 1.486 de subiecți din România, iar rezultatele preliminare ale acestuia vor fi facute publice în cadrul conferinţei "Reunirea celor două state germane, model de integrare euro-atlantică pentru Republica Moldova, prin celor două state româneşti, care va loc la Chişinău pe 20 august.

2 comentarii:

Anonim spunea...

20 august 1944 - strapungerea liniei Iasi-Chisinau(prin tradare se pare) si intrarea armatei sovietice in Iasi. Glorie eterna Armatei Regale Romane!

Anonim spunea...

20 august 1944 - strapungerea liniei Iasi-Chisinau (prin tradare se pare) si intrarea Armatei Sovietice in Iasi. Glorie eterna Armatei Regale Romane!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: