Școli de vară de Cultură şi Afirmare Românească la Roman și Bacău

7 august 2012

Dacă ești moldovean, deci român,
Platforma Civică “Acțiunea 2012″ te invită în perioada 10-12 august la o nouă ediție a Școlii de Cultură și Afirmare Românească care va avea loc la Bacău și Roman.
Parte a Programului “Lideri pentru Unire, Şcoala de Cultură şi Afirmare Românească are în vedere pregătirea, stimularea şi valorificarea potenţialului tinerilor etnici români din România și din Republica Moldova prin prezentarea unor modele româneşti autentice, susţinerea unor prelegeri de istorie, etnologie, folclor, management cultural şi de proiect, new media, de dezvoltare personală şi profesională, precum şi prin desfăşurarea unor activităţi aplicative.
Pentru a aplica la Școala de Cultură și Afirmare Românească doritorii trebuie să trimită până miercuri, 8 august, ora 23:00, la adresa de email scoala@actiunea2012.ro formularul de înscriere disponibil aici. Persoanele selectate vor fi anunțate telefonic.
Din rândul aplicanților, vor fi selectați 70 de români de pe ambele maluri ale Prutului. Cheltuielile ce țin de cazare, masă și celelalte care au legătură cu buna desfășurare a evenimentului vor fi suportate de organizatori. Costurile legate de transport vor fi suportate parțial de tinerii din Republica Moldova (100 MDL – transport organizat din Chișinău – e necesar un document care să permită intrarea în România) și integral de tinerii din România.


1 comentarii:

Anonim spunea...

=((

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: