Basarabia de după independență - MESAJ DE 1 DECEMBRIE

1 decembrie 2011
Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 a fost şi va rămâne unul din cele mai importante şi mai înălţătoare evenimente din istoria României, care, în pofida trecerii timpului, rămâne viu în sufletele noastre, a românilor de pretutindeni.

Împlinirea unităţii naţionale a Românilor nu a fost doar un rezultat al activităţii politicienilor, al partidelor sau al guvernelor, ci a fost, în primul rând, un succes al întregii naţiuni române, alimentată de dorinţa, speranţa şi lupta pentru păstrarea valorilor româneşti, toţi românii uniţi în cuget şi simţiri.

În acest cadru naţional unic, românii, oriunde s-ar afla, în Țară sau în afara ei, au posibilitatea de a promova tradiţiile şi valorile istorice româneşti, ca o contribuţie semnificativă pentru sistemul universal de tradiţii şi valori.


Blogul nostru, Basarabia de după independență, are plăcerea şi privilegiul de a folosi acest eveniment deosebit pentru a transmite tuturor românilor felicitări şi aprecierea deosebită pentru activitatea şi eforturile celor ce promovează valorile româneşti.


Doamne ocrotește-i pe români !

3 comentarii:

Ana-Teodora spunea...

Aş vrea să le mulţumesc creatorilor acestui blog pentru eforturile depuse de ei pentru a ne prezenta sute de articole interesante! Nu sînt mereu de acord cu părerile autorilor, şi totuşi, ţinînd minte, că istoria e totdeauna o discuţie împletită cu fapte, recunosc, că toate materialele de pe site-ul vă dau de gîndit şi vă provoacă reacţii. Şi aceste două aspecte contează enorm! Domnule Dragoş Galbur (nu ştiu, cîţi ani aveţi, poate, că nu sînteţi mai în vârstă, decît mine...(;) şi doamnă Aneta Şoimu(la fel), vă mulţumesc personal pentru că ne împărtăşiţi opiniile mai multor oameni şi publicaţi ceva nou aproape în fiecare zi! Îi felicit pe toţi cititorii acestui blog cu prilejul zilei noastre naţionale! Vă doresc tuturor inspiraţie, idei bune şi creativitate! La mulţi ani!

Dragoș Galbur spunea...

Mulțumim frumos dragă Ana-Teodora. Dacă aveți plăcerea puteți lăsa careva date de contact pentru o eventuală colaborare.

Ana-Teodora spunea...

Puteţi să mă găsiţi pe facebook (http://www.facebook.com/profile.php?id=100002274274630), ori să-mi scrieţi la adresa mea de e-mail: carecianka@gmail.com
Vă mulţumesc!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: