Deputatul comunist Grigore Petrenco asaltat de comsomoliștii de la Buiucani

9 noiembrie 2011
Tinerii organizatiei de tineret a Partidului Comunistilor din sectorul Buiucani al capitalei l-au luat, practic, pe sus, pe deputatul comunist Grigore Petrenco, la ultima intrunire, care a avut loc dupa plecarea lui Igor Dodon din formatiune.
Tinerii s-au arata revoltati de ceea ce se intampla in PCRM si l-au intrebat pe Petrenco cum a fost posibil ca un om ca Dodon sa fie inaintat la functia de primar al capitalei.
"Am batut din usa in usa si am chemat oamenii sa voteze pentru Dodon. Acum ce sa facem? Sa mergem sa spunem sa nu-l mai voteze?! Ca l-ati promovat si el ne-a tradat? Cum vom arata noi?! Toata lumea stia ca va pleca, cum s-a putut ca el sa devina candidatul la primarie?", au spus revoltati tinerii.
"Partidul nostru degradeaza pe zi ce trece si totul din cauza politicii interne pe care o duce Mark Tkaciuk", a spus un tanar.
Se pare ca Petrenco nu a avut un raspuns plauzibil la intrebare tinerilor, iar din cauza ca scandalul lua amploare, intrunirea a fost amanata, de urgenta, pentu o alta zi.

sursa: stireazilei.md

1 comentarii:

Vitalicus spunea...

Adevarat a spus tanarul:
Din cauza lui Tkaciuk au plecat: Ministrul de Externe Stratan, Turcanu, Sepaniuc, Dodon, Grecianii si o sa mai plece

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: