Kirill, jos labele KGB-iste de pe Basarabia !

17 septembrie 2011


Kirill, jos labele KGB-iste de pe Basarabia, adică, România! Nu întina drept-credincioşii români dintre Prut şi Nistru, din Herţa şi din Bucovina de Nord. 

În urma cu mai bine de un an, ZiuaVeche scria cum acest diavol, în straie bisericeşti (cu nume de cod Mikhailov), înhăitat cu conducerea de sorginte KGB-istă Putin-Medvedev, a devenit instrument al atacului mârşav la adresa drep-credincioşilor trăitori pe pământurile româneşti de peste Prut.

Agentura KGB-FSB-isto pravoslavnică a lansat o campanie de distrugere a românismului din pământurile care aparţin istoric, cultural şi duhovnicesc Sfintei Biserici Ortodoxe Române. 

Kirill, jos labele KGB-iste de pe Basarabia, adică România! 

„Ne rugam pentru Republica Moldova, pentru prosperitatea poporului moldovenesc, ca orientarea politica a Republicii Moldova sa ajute la pastrarea unitații Sfintei Rusii”. Declaratia halucinanta apartine patriarhului Kirill al Moscovei si al intregii Rusii, un KGB-ist de aceeasi teapa ca Vladimir Putin, dar mult mai perfid si mai periculos, care si-a facut un ideal din a ataca poporul roman si Biserica sa. “Uneori suntem intrebati: dar de ce atribuiti Moldova Sfintei Rusii, caci moldovenii vorbesc o alta limba, neslava? Si eu raspund ca Sfanta Rusie este o notiune nici etnica, nici politica, nici lingvistica, este o notiune spirituala”, a mai spus Kirill, in cadrul intalnirii cu arhiereii din cuprinsul Mitropoliei Moldovei in frunte cu IPS Mitropolitul Vladimir la Manastirea Solovki. 

Aceste declaraţii au fost publicate în urmă cu mai bine de un an. Extrem de important pentru a ilustra expansionismul şi nelegiuirea KGB-istă a moscoviţilor pravoslavnici, în încercarea distrugerii credinţei în Biserica Ortodoxă Română.

Kirill, nu călca în Basarabia, adică România!

KGB-istul patriarh Kirill al Moscovei şi al Rusiei şi-a programat o vizită pe pământurile româneşti din Basarabia. Cel mai bine, ar fi fost să se abţină! Însă, intruziunea KGB-istă frizează vulgarul. Pe lângă nedorita şi nemernica vizită în Basarabia, Biserica Ortodoxă Rusă şi-a lansat versiunea în limba “moldovenească (молдавакя верся)” a site-ului oficial, explicând că face acest lucru “pentru întârirea legăturilor duhovniceşti în spaţiul canonic al Patriarhiei Moscovei“. 

Kirill, agentul KGB Mikhailov 

In ianuarie 2009, The Times scria ca o comisie parlamentara condusa de un preot disident, parintele Gleb Yakunin, a stabilit, pe baza arhivelor KGB, ca mitropolitul Kirill este fostul agent “Mikhailov”. De asemenea, conform cotidianului Kommersant, Kirill este acuzat ca s-a folosit la maximum in anii ’90 de reducerile de taxe, de care beneficia Patriarhia Rusa, la alcool si tigari, produse care erau incluse pe lista de produse de ajutor umanitar. Supranumit “Tarul tutunului”, mitropolitul Kirill a fost implicat intr-o serie de scandaluri care au zguduit societatea rusa, Patriarhia Rusa devenind treptat unul dintre cei mai mari proprietari de fabrici si terenuri, inclusiv concesiuni petroliere, din Rusia. 

Kirill, Basarabia e România, nu Rusia!

Marius Bâtcă, Ziua Veche

6 comentarii:

Anonim spunea...

De ce tb sa fie atatea probleme? Oare romanii si rusii nu pot fi pur si simplu prieteni?

Dragoș Galbur spunea...

Românii cu rușii mereu au fost prietenoși. Rușii cu românii - nu !

Anonim spunea...

satana in sutana

Anonim spunea...

romanii au fost prietenosi cu absolut toti. mai mult decat atat, noi ii consideram fratii nostri pe sarbi. invers insa, situatia este foarte drastica.

Anonim spunea...

Popa pina nu primeste banii nu se-nchina

Anonim spunea...

Kirill....Kirill...Kirill....Auziţi SÂSÂITUL ŞARPELUI RUS pravoslavnic?

Iată că acum după "PACIFICATORII" din Armata a-14-a RUSĂ DE OCUPAŢIE vine şi VICLEANUL ŞARPE pravoslavnic Kirill.Pentru ce?
Să întărească OCUPAŢIA RUSEASCĂ în PROVINCIA ROMÂNEASCĂ Basarabia!
Kirill este UNEALTA KGB şi lucrează în PROVINCIA ROMÂNEASCĂ Basarabia prin Cantarean,Pasat,Antiufeev,Voronin,Filat,Lupu....Toţi AGENŢI KGB.
Cum recunoşti imediat un agent al COLOANEI a-5-a RUSE de manipulare în masă?Simplu.
Toti KAGHEBIŞTII sunt "STATALIŞTI-MALDAVANIŞTI".
Adică "PRAGMATICI".
Adică TRĂDATORI ai neamului ROMÂNESC.
Adică UNELTE ale Călăilor Ocupanţi Ruşi.


Marş NA Sybyr ŞARPE Kirill-KGB!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: