Consiliul Europei vrea excluderea cuvintelor “mama” și “tata”

11 august 2011

Consiliul Europei planuieste sa excluda din actele oficiale cuvintele “mama” si “tata”. Dupa parerea membrilor Consiliului Europei aceste cuvinte “poarta un caracter discriminatoriu ce injosesc femeile” scrie ziarul german Die Welt.

In rezolutia adunarii parlamentare a Consiliului Europei se spune ca modelul de gospodina este o viziune traditionala care ii este impusa femeii si acest fapt impiedica procesul de instituire a egalitatii totale intre indivizii societatii. Propunerea de a elimina cuvintele “mama” si “tata” a fost inaintata initial de catre Doris Stump, reprezentanta Partidului Socialist din Elvetia. Ziarul german Bild citeaza din adresarea ei catre membrii Consiliului Europei: ”Femeile sa nu fie infatisate ca fiinte pasive si de categoria a doua, mame si obiecte sexuale”. Elvetia in cazul dat este un exemplu in folosirea unui “lexic politic corect”. Functionarii acestui stat evita cuvintele “mama” si “tata“ inlocuindu-le cu “unul din parinti” sau mai rar ”parintele”.

De luat aminte ca acest nou atac asupra familiei si valorilor traditionale organizat de catre sustinatorii fundamentalismului democratic, are loc pe fondul impunerii sodomiei in toate sferele vietii Occidentului democratic. Homosexualii primesc dreptul de a adopta copii, transformandu-i in semenii lor. Ei nu numai ca devin ministri si presedinti, dar isi declara deschis si isi manifesta in public perversiunile lor sexuale si prin intermediul legislatiei impun peste tot sodomia sub masca tolerantei, democratiei si respectarii drepturilor omului. In paralel, dreptul la o familie normala, omeneasca si relatiile omenesti firesti treptat devin niste “relicve ale trecutului intunecat”. Civilizatia occidentala iarasi ofera un exemplu de degradare morala.

Dupa ce a legalizat adoptia copiilor de catre cuplurile “homosexuale”, Suedia a mers si mai departe. In multe din gradinitele suedeze si-au facut aparitia asa numitii “pedagogi ai gender-ului”. Aceste persoane au misiunea sa ajute educatorii in identificarea copiilor ce se cred a fi baietei sau fetite si sesizeaza deosebirile intre genuri. Acesti copii urmeaza a fi reeducati. In Stockholm a fost deschisa o gradinita, pentru copii cu varsta intre 1 si 6 ani, in 2010, gradinita este finantata din bugetul de stat si poarta numele “Egalia”. Directoarea acestei gradinite nu ascunde ca scopul ei este „cultivarea inclinatiei catre homosexualitate”. In aceasta gradinita nu exista nici fetite nici baietei, educatorii au exclus din limbajul lor pronumele “el” si “ea”. In suedeza “el”- “han”, “ea”- “hon” au fost inlocuite cu termenul “hen”, un cuvant inexistent in suedeza literara insa folosit in jargonul “sodomit”.

Se acorda foarte multa atentie cartilor, jucariilor precum si formelor si culorilor tuturor obiectelor folosite in calitate de material didactic, pentru ca nu cumva ele sa trezeasca ”stereotipurile de gender” adica constientizarea genului. De exemplu sunt strict interzise povestile despre Alba ca Zapada sau Degetica, in schimb toata ziua le sunt citite copiilor povesti ca cea despre doua girafe de gen masculin ce sufereau mult din cauza ca nu erau in stare sa conceapa copii pana in momentul cand au gasit un ou de crocodil abandonat. Marea majoritate a cartilor in aceasta gradinita contin povestioare despre cupluri “sodomite”, parinti solitari si copii orfani. Toate papusile in aceasta gradinita reprezinta niste creaturi al caror gen nu poate fi determinat, insa este cert ca apartin rasei negroide. Tin sa mentionez ca “Suedia” este membra UE din anul 2005 si stat ce a aderat la Spatiul Schengen, 75% din populatia tarii se declara adeptii ai luteranismului.

8 comentarii:

Alex spunea...

Europa destrăbălează !

Anonim spunea...

sper ca e o gluma proasta:|

Dragoș Galbur spunea...

Păi cum poate fi glumă dacă e la nivel oficial totul. Nu e deloc glumă, nici bună și nici proastă, e o prostie cu care homosexualii de rang înalt doresc distrugerea a ceea ce înseamnă FAMILIA !

Ivanov Alexandru spunea...

nici macar cuvinte nu mai poti gasi in fata unor asemenea enormitati, e ca si cum cineva ar incerca sa te convinga sa mananci sub scaun in timp ce-ti tii picioarele pe masa...

Staier Claudiu spunea...

Avea dreptate părintele Bastovoi: "Diavolul este politic corect."

Micu George-Daniel spunea...

astia din vest vin cu multe cretinitati de genul asta....nu ma mai mira nimic pentru ca imi aduc aminte ca acum cativa ani voiau sa interzica comentatorilor de fotbal sa mai foloseasca termeni de genul "jucatorul brazilian,portughez,albane​z,rus,etc" pentru ca vezi doamne ar fi facut discriminare la adresa sportivilor specificand-le nationalitatile de care apartineau...oricum sunt niste idioti care nu stiu cum sa isi justifice banii pe care ii iau si pentru care nu fac nimic constructiv ...:)))

Staier Claudiu spunea...

Ce minciună ieftina e asta cu discriminarea femeilor spunându-le "mamă"! "Mama" e primul cuvât si cel mai frumos... Orice femeie e fericită să-l audă. Adevăratul motiv pentru care vor această schimbare este homosexualitatea. Asta îmi aduce aminte, desi nu e de râs, de bancul acela în care se spunea că homosexualitatea a fost incriminată, apoi acceptată si în curând va fi obligatorie.

Cristina Rusu spunea...

Sfirsitul lumii........prostia omeneasca

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: