Ori Europa va fi naţionalistă, ori civilizaţia europeană va muri

11 august 2011

Imigranţii au pornit revolte în mai multe oraşe din Anglia. Londra, Manchester, Wolverhampton, West Bromwich, Nottingham, Leicester şi Liverpool au căzut pradă jafurilor, incendiilor şi luptelor de stradă. Vă miră toate acestea? Pe mine nu. Era normal să se întâple aşa ceva cât timp Europa a căzut în prăpastia multiculturalismului. De fapt nu este nici prima dată când au loc asemenea evenimente, dacă vă mai amintiţi de ce au făcut musulmanii acum câţiva ani la Paris…
Strămoşii noştrii au luptat să îi ţină pe musulmani afară din Europa, iar astăzi milioane de arabi, negrii, indieni, pakistanezi, turci, chinezi, etc sunt primiţi pe continentul nostru în numele toleranţei. Ironic. Ei nu pot fi integraţi în societatea europeană, mulţi nu au venit să muncească, nu au respect pentru autohtoni şi pentru valorile lor, se dedau la violenţe şi furturi; în orice caz nu sunt toleranţi faţă de noi, aşa cum ni se pretinde nouă a fi faţă de ei. Nu spun eu asta, o demonstrează realitatea.
Aceste hoarde de imigranţi se bucură şi de privilegii, numite corect politic „discriminare pozitivă”, care constau în ajutoare sociale, legi „anti-discriminare”, locuri de muncă obţinute mai uşor, posibilitatea de a îşi manifesta cultura în dauna culturii europene şi pe deasupra le mai este permis şi să batjocorească ţările în care s-au stabilit.
Să nu uităm că aceşti imigranţi, mulţi dintre ei violenţi, au un spor natural pozitiv, în creştere, în timp ce noi europenii nu mai facem decât puţini copii. Zeci de milioane de copii nenăscuţi au fost ucişi în urma avorturilor, această practică inumană nu mai este privită ca o crimă, ci ca un mijloc de contracepţie. Ne-am ucis propriul viitor. În timp ce musulmanii condamnă homosexualitatea, occidentalii se bucură de paradele deviaţilor sexuali, le permit să se căsătorească şi să adopte copiii şi ca să nu îi supere mai şi indroduc în şcoli „istoria homosexualităţii”. Nivelul de degradare morală a naţiunilor europene a atins un nivel alarmant. Cât de spălaţi pe creier au ajuns islandezii ca o treime din populaţie să participe la parada homosexualilor? În Olanda acest lucru e deja la ordinea zilei dar acum armata şi-a demonstrat „bărbăţia” participând la manifestările acestor degeneraţi.
Tinerii europeni duc o viaţă imorală şi decandentă. Dependenţa de droguri, alcoolismul, materialismul, deschiderea faţă de multiculturalism şi ateismul i-au rupt pe cei mai mulţi tineri de legăturile cu tradiţia creştină a Europei şi cu pământul în care sunt îngropaţi strămoşii lor. Anarhismul îşi găseşte din ce în ce mai mulţi adepţi în rândul noilor generaţii. Această mişcare marxistă atacă tot ce înseamnă ordine, disciplină, ierarhie, tradiţie, dragoste de neam şi credinţă în Dumnezeu. Germania este ţara în care acest curent a prins cele mai puternice rădăcini. Zeci de mii de adolescenţi nemţi incendiază maşini şi cu anumite ocazii, cum ar fi 1 mai, provoacă revolte. Aşa zişii antifascişti susţin imigraţia, legalizarea drogurilor, homosexualitatea şi multiculturalismul.
Tinerii europeni, anarhişti sau nu, în general, resping naţionalismul. Asta şi datorită faptului că mass-media, controlată de politicieni corupţi şi trădători, răspândeşte minciuni atunci când vine vorba de cei ce luptă pentru naţiunile lor. În schimb îi apără pe non-europeni, chiar şi atunci când aceştia comit infracţiuni sau batjocoresc ţara care i-a primit cu braţele deschide. Politicienii din Europa nu mai dau doi bani pe viitorul acestui continent, multiculturalismul este religie pentru ei. Naţionaliştii sunt persecutaţi, asociaţi cu tot raul din lume: nazism, extremism, ură, discriminare. Dacă aşa îi tratează popoarele lor pe cei ce luptă pentru ele, poate că îşi merită soarta. Şi ce soartă vor mai avea… Dacă astăzi când încă albii sunt majoritari în Europa musulmanii şi negrii îşi permit să pornească revolte şi să se dedea la jafuri, crime, violuri şi atentate teroriste, ba chiar să aplice legea sharia în unele cartiere din Anglia, ce vor face atunci când vor fi majoritari pe continent? Un război civil nu mai pare atât de departe.
State precum Cehia, Franţa, Regatul Unit, Rusia, Estonia, Belgia, Germania, etc, au un mare procent de atei. Continentul a cărui cultură se bazează pe creştinism devine tot mai puţin creştin. Îndoctrinarea copiilor începe în şcoli. Multiculturalismul le este băgat pe gât. Religia este asociată cu evul mediu. Libertatea de exprimare a fost ucisă. Dacă un om nu mai gândeşte „ce trebuie” ci gândeşte „ce vrea” atunci este catalogat drept incorect politic şi discriminat. Uniunea Europeană se transformă pe zi ce trece într-un stat totalitar. O nouă formă de comunism şi un nou URSS se naşte în Europa. Au fost aruncate la gunoi tradiţiile şi obiceiurile europene şi preluate cele non-europene. Ne pierdem identitatea într-o troacă cosmopolită unde stângiştii au aruncat toate ingredientele care distrug civilizaţia noastră.
Iar fenomenul multiculturalismului şi al imigraţiei se scurge încet şi în estul continentului. Apoi să nu uităm de milioanele de ţigani care locuiesc aici şi care profită din plin de avantajele ce le sunt oferite de politica anti-europeană dusă de nişte lideri trădători şi incompetenţi. Şi ei au un spor natural pozitiv, la fel ca imigranţii din Asia şi Africa. Deşi ţările din est sunt în general mai conservatoare, ele nu sunt imune mizeriei morale ce vine din occident la ordinul noilor bolşevici de la Bruxelles.
Singura şansă ce o mai are civilizaţia europeană pentru a supravieţui e întoarcerea la creştinism şi la naţionalism. Doar naţionaliştii mai pot salva Europa de la moarte. Dacă europenii nu doresc ca în câteva generaţii să ajungă minoritari în propriile state atunci trebuie să înceteze sa-i mai susţină pe cei care conduc tările europene spre dezastru şi să susţină patrioţii care vor lupta pentru interesele neamurilor de pe continent. Trebuie să ne reîntoarcem la creştinism şi să ne dăm seama că fără Dumnezeu suntem pierduţi. Iar nisipul din clepsidră e pe terminate. Ori acum în ceasul al doişpelea ne vom trezi din visul utopic al curentelor marxiste ce ne distrug viitorul, ori nu vom mai avea un viitor. Multiculturalismul şi Uniunea Europeană trebuie aruncate la gunoi iar în locul lor să ridicăm o Europă creştină, o Europă a naţiunilor. Căci Europa este a noastra, a europenilor, nu a imigranţilor ce îşi manifestă „dragostea” faţă de tările ce i-au primit pornind revolte.

Gheorghe Haiduc - ND Cluj

3 comentarii:

Gheorghe Haiduc spunea...

In calitate de autor al articolului trebuie sa va amintesc ca ati uitat sa precizati sursa sa.

http://blog.nouadreapta.org/2011/08/ori-europa-va-fi-nationalista-ori-civilizatia-europeana-va-muri/

Georgiana T spunea...

mdea...esecul politicii corecte....Occidentul si-a dat singur cu parul in cap si acu' se vaita ca-l doare! 8-}

Dragoș Galbur spunea...

Gheorghe, cuvântul ND Cluj e link activ către sursă. În rest, frumos articol, bravo !

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: