Lansarea cărții ”BASARABIA E ROMÂNIA?” de Dan Dungaciu

24 iunie 2011

"Basarabia e România?" Acesta este titlul cărţii semnat de cunoscutul analist politic și profesor bucureştean Dan Dungaciu. Volumul a apărut recent la Editura "Cartier" din Chişinău şi a fost lansat astăzi în prezenţa unui public numeros. La eveniment au participat mai mulţi scriitori, istorici, oameni politici şi jurnalişti.

Coperta cărţii prezintă un banner imens afişat la meciul de fotbal Franţa – România din 5 septembrie 2010, de pe faimosul Stade du France pe care scria „Basarabia e România!”. Dan Dungaciu, directorul Institutului de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale al Academiei Române a pus un semn de întrebare în titlul cărţii sale, pentru, spune el, cei care au mai multe întrebări decât răspunsuri.

„Basarabia e România?” se bazează pe cronica evenimentelor din Republica Moldova pe care analistul Dan Dungaciu a realizat-o, aproape doi ani. Cartea are patru secţiuni în funcţie de principalele evoluţii din stânga Prutului. Este cel de-al treilea volum pe care autorul îl dedică Republicii Moldova.



jurnaltv.md

2 comentarii:

Anonim spunea...

CIND PARTIDUL BOLSEVIC DIN R MOLDOVA (BASARABIA) VA DETINE NU MAI MULT DE 30%DIN VOTURILE CETATENILOR NUMAI ATUNCI SE VA PUTEA VORBI IN MOD REAL DE RE UNIFICAREA CELOR DOUA TARI ROMANE....

Vanea spunea...

Aici găsiţi cîteva poze de la prezentarea lui Dan Dungaciu a cărţilor sale Cine suntem noi? şi Basarabia e România? la Universitatea Alecu Russo din Bălţi

http://blog.profor.us/2011/12/02/dan-dungaciu-la-balti/

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: