Consiliul municipal a anuntat intenția de a acorda titlul de cetățean de onoare al municipiului Chișinău maestrului Tudor Gheorghe

8 aprilie 2011

Astazi, la 8 aprilie 2011, a avut loc un concert de exceptie al lui Tudor Gheorghe din seria «Al cincilea anotimp», la Palatul National, Chisinau. Prezent in sala, primarul general de Chisinau a anuntat intentia consiliului municipal de a acorda maestrului Tudor Gheorghe titlul de cetatean de onoare al municipiului Chisinau.


Tudor Gheorghe si-a exprimat recunostinta fata de locuitorii municipiului Chisinau, oras pe care dumnealui il iubeste din toata inima. Prezent in sala, Eugen Doga a felicitat maestrul cu ocazia omagiul adus domniei sale de municipiul Chisinau.


In cadrul concertului, Tudor Gheorghe a prezentat publicului o noua piesa, intrata in repertoriul sau si a anuntat ca urmatorul concert, care va avea loc la Chisinau, va fi dedicat in exclusivitate versurilor lui Grigore Vieru – o mare valoare a culturii romanesti.

2 comentarii:

Anonim spunea...

cum a fost concertul?

Aneta spunea...

frumos. romanesc. )) a interpretat si piese pe versurile poetilor basarabeni interbelici, versuri ale lui Vieru.
moment emotionant pentru sala a fost cand Tudor Gheorghe a zis: "M-am plimbat azi pe strazile Chisinaului. Si l-am intalnit pe Grigore Vieru. Sa stiti ca locuieste in Chisinau si se plimba pe strazile Chisinaului. Il vad in fiecare roman basarabean."
foarte emotionant.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: