Hackerii români au spart site-urile publicaţiilor ungureşti

20 martie 2011

Câţiva hackeri români au plănuit o răzbunare inedită în urma gestului unui cetăţean maghiar, care a spânzurat o păpuşă cu chipul lui Avram Iancu. Românii au spart mai multe site-uri ale televiziunilor şi publicaţiilor importante de la Budapesta.
Vizitatorii paginilor de internet erau întâmpinaţi cu mesajul: poporul român nu va mai întoarce şi celălalt obraz, urmat de patru versuri despre Avram Iancu ale poetului Adrian Păunescu.
Gruparea de hackeri Romanian National Security a spart site-urile publicaţiilor şi televiziunilor TV 2, Budapest Times, Magyarhirlap şi Echotv.
Vizitatorii erau întâmpinaţi cu un mesaj în limba română care făcea referire la evenimentul de la Miercurea Ciuc, în care extremistul Csibi Barna a spânzurat simbolic o păpuşă care îl întruchipa pe Avram Iancu, chiar de ziua maghiarilor, informează Antena3.
„„V-aţi înşelat crezând că la o palmă dată istoriei şi poporului Român (15.03.2011) noi vom întoarce şi celălalt obraz. Conştiinţa naţională ne obligă să luăm măsurile morale pentru ca Eroii Neamului Român să se odihnească în continuare în linişte. I-ați înviat din somnul lor cel veșnic pentru a-i defăima, le-ați profanat mormântul prin dezinformare, si i-ați “spânzurat” crezând în falsa răzbunare. Nu vom uita şi nu vom ierta. Puneţi-ne răbdarea la încercare!Dumnezeu să fie milostiv cu sufletele voastre. Așa pățesc toți cei care greșesc împotriva națiunii române." Aceasta este o parte din mesajul postat de gruparea Romanian National Security pe site-urile publicaţiilor maghiare. Respectiv patru versuri din a doua scrisoare a lui Adrian Păunescu către Avram Iancu: "Nepricopsiții nu pot înțelege/Că nu-i Ardealul un ținut de robi,/El simte și vorbește românește/Și nu așteaptă legi de la neghiobi".
"O organizaţie de hackeri români ce au luat în mâini legea şi pedepsesc statele străine" este deviza celor de la Romanian National Security, care au accesat şi modificat paginile principalelor site-urilor ungureşti, aşa cum au procedat şi cu alte ocazii.
Anul trecut, de aceelaşi tratament s-au bucurat şi site-urile Le monde, Le Figaro sau The Telegraph. Hackerii români au reacţionat faţă de acuzaţiile jurnaliştilor străini care spuneau că "românii sunt o naţie de ţigani."

9 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari catre Romanian National Security!
Baieti,sinteti cam singurii care mai faceti ceva pentru tara asta,cei care ar trebui s-o faca si-au vindut poporul de mult,si ma refer la tradatorii care ne conduc.
Faceti un blog,ca sa stie lumea cum poate si unde poate sa se plinga,voi sinteti adevarata justitie din Romania,nu criminalii de la putere.

Anonim spunea...

Ei ? dar pe harta României din imagine lipseşte Basarabia ! Cum adică, nu facem parte din poporul român ?

Dragoș Galbur spunea...

bozgorii s-au referit la România ca stat în ziua de astăzi. Sunt sigur că RNS cunosc istoria și că dacă Basarabia ar fi în pericol ar acționa ;;)

Anonim spunea...

Bravo!!!
RNS - avem si noi citeva site-uri antiromanesti care arunca venin... poate ne dati o mina de ajutor?;)

Atilla spunea...

Romanii pot sa sparga toate site-urile de pe lume, tot tigani kufuriti o sa ramina :)

Anonim spunea...

Bozgor imputit..

Anonim spunea...

Atilla - Nu ti-as dori sa ne pui rabdarea la incercare, suntem buni cu voi, dar vom fii si mai "blanzi" cu voi in timpul unui atac armat asupra voastra, jucati-va cu focul...ca "vi-l stingem" noi!!!

Dragoș Galbur spunea...

Atilla: ”Romanii pot sa sparga toate site-urile de pe lume, tot tigani kufuriti o sa ramina”
și dacă o sparg pe măta, tot așa ai să spui? :))

Liviu spunea...

A fost spart si patriotism.md

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: