Lista neagră a homofililor

2 martie 2011
Drept răspuns la presiunile şi ameninţările asociaţiei GenderDoc-M, voi reda aici şi voi continua “lista neagră”  a persoanelor care fie sunt homosexuali, fie acordă sprijin lobby şi propagandei pederastice. Republic aici textul de pe http://mariavitalie.eu:
Urmînd exemplul unei asociaţii pro-familia din Ukraina, anunț despre formarea listei “negre”, unde vor fi incluse toate persoanele publice, care susțin politicile mișcării homosexuale din Republica Moldova.
Iată ce persoane vor fi incluse pe  lista neagră:
  • persoană publică, este homosexual și afirmă că homosexualitatea este o normă
  • persoană publică, NU este homosexual, dar afirmă că homosexualitatea este o normă
  • funcționar, politician, membru al departamentelor guvernamentale și municipale care a fost observat la evenimentele organizate de comunitatea LGBT
  • funcționar, politician, membru al departamentelor guvernamentale și municipale care a declarat susținerea ideilor LGBT
Pentru a fi scos de pe listă, persoana urmează să scrie o declarație pe acest blog și să se dezică de susținerea de orice tip a organizației LGBT, a ideilor şi politicilor mişcării homosexuale.
În acest sens, toţi cei, care cunoaşteţi persoane publice, care cad sub incidenţa listei “negre”, rog să-mi trimitetţi la email informaţia, care să fie susţinută de probe. De-asemenea, preîntîmpin că voi cenzura toate comentariile, care vor conţine cuvinte indecente sau/şi atacurile la persoană.

Aşadar, primul pe listă “neagră” îl includ pe ombudsman-ul moldovean Tudor Lazăr, care a participat recent la o conferinţă organizată de comunitatea LGBT din Moldova. Priviţi aici declaraţia lui integrală.

Constantin Marin, preşedintele IPNA “Teleradio-Moldova”
A dispus difuzarea filmului despre Minorităţile Sexuale la televiziunea Publică “Moldova-1″,  fără a-i vedea măcar conţinutul. Iată cum şi-a motivat decizia: “Noi am acceptat  toate filmele,  prevăzute în contract. Sunt şi ele nişte drepturi (ale minorităţilor sexuale – nr.red.). Eu încă n-am văzut conţinutul acestui film, dar dacă el a fost realizat în limitele normelor legale şi etice, noi nu putem să  restricţionăm nişte filme care interesează fie o parte, fie alta”.
Eugeniu Rîbca, preşedintele Consiliului de Observatori al “Teleradio-Moldova”
A votat PENTRU difuzarea filmului despre Minorităţile Sexuale la televiziunea Publică “Moldova-1″. Iată cum şi-a motivat votul: “Eu susţin difuzarea acestui film, dar ca acesta să fie urmat de dezbateri televizate.”. Rîbca nu şi-a schimbat opţiunea de votnici în cadrul celei de-a doua dezbateri în cadrul CO al TRM pe marginea difuzării filmului.
Viorica Bogatu (Cucereanu), membru al Consiliului de Observatori  al Teleradio-Moldova.
A votat PENTRU difuzarea filmului despre Minorităţile Sexuale la televiziunea Publică “Moldova-1″. Iată cum şi-a motivat votul:
Sinuciderea acelui băiat tînăr de 27 de ani m-a marcat foarte mult. Cîtă frică a băgat societatea în acest tînăr. Pentru mine, acest film nu este despre homosexualitate, dar despre toleranţă. Eu cred că societatea trebuie educată în spiritul toleranţei”..
Meşină-Prodan Viorica,  membru al Consiliului de Observatori  al Teleradio-Moldova
A votat PENTRU difuzarea filmului despre Minorităţile Sexuale la televiziunea Publică “Moldova-1″. Iată cum şi-a motivat votul:
“Adevărurile sunt de multe forme şi treaba noastră este să le arătăm pe toate.”

Şlapac Mariana, membru al Consiliului de Observatori  al Teleradio-Moldova
S-a ABŢINUT de la difuzarea filmului despre Minorităţile Sexuale la televiziunea Publică “Moldova-1″. Motivul abţinerii nu a fost atît conţinutul filmului, cît calitatea jurnalistică a acestuia. Iată ce a declarat:
“Trebuie să discutăm toate întrebările din societate, şi aceasta este o problemă mai puţin discutată. Pe mine însă mă deranjează calitatea filmului. Se vede că a fost făcut în grabă, în scopuri comerciale. Nu a fost convingător pentru mine şi mă tem că va trezi doar repulsie din partea oamenilor, care îl vor viziona”.
Lozinschi-Hadei Raisa, membru al Consiliului de Observatori  al Teleradio-Moldova
A votat PENTRU difuzarea filmului despre Minorităţile Sexuale la televiziunea Publică “Moldova-1″. Iată cum şi-a motivat votul:
“Eu am privit filmul si va asigur ca nu o să-mi schimb orientarea sexuală. Decide fiecare pentru el singur. Dar dacă pe cineva deranjează subiectul poate stinge televizorul”.
Teodor Cîrnaţ, doctor in drept, conferentiar universitar la Catedra Drept Constitutional si Drept Administrativ la USM
Pledează activ pentru adoptarea legii nediscriminare, care ar oferi mai multe drepturi minoritatilor sexuale din Republica Moldova, printre care accesul homosexualilor la elaborarea progamelor antidiscriminatorii în sistemul de învăţămînt.

de aici

1 comentarii:

Anonim spunea...

sa-mi bag pula in tara voastra de pederastihttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/21.gifhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/71.gif

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: