Din tată-n fiu? Oleg Voronin a devenit membru PCRM

19 martie 2011

"Tatuca isi pregateste urmasul" spun membrii Partidului Comunistilor, dupa ce fiul liderului comunist, Vladimir Voronin, si-a ridicat carnetul rosu.
Surse din anturajul familiei Voronin au declarat ca evenimentul s-a produs acum doua zile, dar este tinut in mare secret.
Astfel, in persoana lui Oleg Voronin "se contureaza un urmas la sefia partidului nostru", in plus, "acelasi nume de familie va diminua din impactul produs de eventuala plecare a actualului lider", au mai spus sursele citate.
Vladimir Voronin implineste in luna mai 70 de ani si tot mai multi analisti, dar si unii membri PCRM, vorbesc despre necesitatea retragerii sale de la sefia partidului, dar si din viata politica activa. Voronin a spus, in repetate randuri, ca are mai multi urmasi, dar nu a dat niciun nume. L-a exclus doar pe consilierul sau, strategul Mark Tkaciuc.
Oleg Voronin si-a facut aparitia publica la un miting organizat de PCRM anul trecut. El a venit imbracat in maiou rosu, cu chipul lui Che Guevara, l-a imbratisat pe tatal sau, dupa care i-a ascultat discursul, aplaudand si scandand lozinci procomuniste.

sursa: stireazilei.md

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: