Serată - concurs dedicată lui Grigore Vieru la Torino

19 ianuarie 2011

Teatrul San Giuseppe din str. Andrea Dorea, Torino, va gazdui pe data de 23 ianuarie, de la ora 14:00, prima editie a Seratei - Concurs de poezie romana si cantec intitulata "Grigore Vieru" si dedicata poetilor Mihai Eminescu, Grigore Vieru si Adrian Paunescu, transmite Romanian Global News, care citeaza Primaria din Torino.


Manifestarea se bucura de participarea extraordinara a poetului, scriitorului si criticului literar Viorel Dinescu din Romania, oaspetele de Onoare al seratei.

Concursul este deschis tuturor: interpreti, poeti, iubitori ai poeziei romanesti, care sunt rugati sa comunice intentia de participare la concurs pana miercuri, 19 ianuarie.

Juriul va decide consemnarea urmatoarelor premii:

2 premii pentru cea mai reusita poezie - creatie proprie;

2 premii pentru recitarea unei poezii din creatia celor trei poeti ;

2 premii pentru interpretarea cantecului pe versurile lor;

Vor mai fi inmanate diplome de participare la Serata; diploma de participant la concursul de poezie si cantec “GrigoreVieru”.

Asociatiile sunt rugate sa comunice cat mai devreme disponibilitatea de participare a membrilor lor. Informatii si comunicari la telefon: 347802718, 3296678572, 3407878041, E-mail: loramold_onlus@yahoo.it. Evenimetul este organizat de asociatia Basarabia, in colaborare cu Actualitatea romaneasca si asociatiile Fratia si Lumina.

2 comentarii:

Anonim spunea...

eu vreau poiezii

Anonim spunea...

este rau de tot

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: