Liderii partidelor, care au acces în Parlament, ar putea juca teatru pe scena Naționalului din Bălți

2 ianuarie 2011

Cei patru principali actori politici de la Chisinau au toate sansele sa se mute pe scena Teatrului National „Vasile Alecsandri” din Balti si sa se aleaga cu roluri importante in spectacole.

Directorul Nationalului din Balti, actorul si regizorul Anatol Racila, a spus pentru DECA-press ca i-ar accepta in trupa de actori pe Marian Lupu, Mihai Ghimpu, Vlad Filat si Vladimir Voronin – liderii celor patru partide care au acces in Parlament.
Daca ar fi sa-i angajez in roluri, Racila a spus ca il vede pe Vlad Filat in pielea lui Don Quijote pentru ca s-ar incadra perfect in acest rol.
„Lui Marian Lupu i-as da rolul lui Faust pentru ca ceea ce face pe scena politica i se potriveste pentru acest rol, iar pe Mihai Ghimpu il vad in rolul Ilenei Consanzene sau in cel al Revizorului”, a mai spus Anatol Racila.
„Cat priveste Vladimir Voronin, inca nu s-a nascut acel dramaturg care sa scrie o piesa in care am gasi un rol potrivit pentru liderul comunistilor”, a declarat directorul teatrului baltean.
Anatol Racila este director al Teatrului National „Vasile Alecsandri” din Balti de circa 20 de ani si face teatru de 35 de ani. In toamna anului curent a fost decorat de Mihai Ghimpu cu „Ordinul de Onoare”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: