Voronin: Tancurile din România sunt ”sub Chişinău”

3 decembrie 2010
„Tancurile româneşti sunt deja „sub Chişinău” şi nu ne rămâne decât să ne aruncăm sub ele cu grenadele. Cam aşa iese la noi”. Este declaraţia liderului comunist, Vladimir Voronin, făcută pentru publicația rusă Moskovskii Komsomoleț.

Potrivit lui Voronin, România pariază împotriva comunismului. „Ei ne consideră foarte periculoşi pentru interesele pe care le au în Moldova. Pentru interese de unionism şi naţionalism. Ei mai consideră că Republica Moldova se apropie atât de încet de România din cauza comunistilor”, a declarat Voronin.

Totodată, acesta a precizat că, la rândul ei, Rusia nu pariază pe nimeni şi nimic. „Nu spun că Rusia ar fi trebuit să vină şi să ne ajute să câştigăm. Doamne fereşte! Noi alegem parlamentul unui stat suveran. Dar noi suntem parteneri strategici, avem 22% de cetăţeni vorbitori de limbă rusă. Rusia nu poate şi, cred că, nici nu va fi indiferentă de ceea ce se întâmplă în Moldova. Indiscutabil, Rusia trebuie să fie prezentă aici, chiar dacă unora nu le place”, a menţionat liderul comunist.

Vladimir Voronin a subliniat că rezultatele alegerilor reprezintă o victorie pentru Partidul Comuniştilor, deoarece acesta a acumulat cele mai multe voturi din cele 20 de formaţiuni politice concurente.

sursa: jurnal.md

4 comentarii:

Anonim spunea...

bravo VORONIN

Anonim spunea...

RM va scapa de comunisti, problema e sa aveti un partid UNIC european, cred ca trebuie sa uniti toate partidele anticomuniste intr-un singur partid.Nu e nevoie de 7 partide care sa nu poata face nimic...

Dragoș Galbur spunea...

nu avem partide anticomuniste în Moldova !

Anonim spunea...

doamne dar nu il vede D-zeu pe "omu`" asta cat e de nebun???

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: