La mulți ani Orchestrei Lăutarii !

19 decembrie 2010
Orchestra Lăutarii prezintă, astăzi şi mâine, un concert extraordinar cu ocazia celor 40 de ani de activitate. Astfel, în scena Palatului Naţional, vor evolua, timp de 2 zile, nume sonore ale interpreţilor de muzica românească de pe ambele maluri ale Prutului.
Orice cântăreţ de muzică populară consideră drept o mare onoare să apară în scenă acompaniat de Lăutari.

Orchestra „Lăutarii” a fost fondată în 1970, din iniţiativa lui Nicolae Sulac, la Filarmonica de Stat din Moldova. Nicolae Botgros devine dirijor al Orchestrei în 1978.
Astfel dorim orchestrei Lăutarii un călduros LA MULȚI ANI, să ne bucure și să ne reprezinte țara cu aceeași mândrie și demnitate ca și până acum. Să ne trăiți !

2 comentarii:

Unknown spunea...

MULTUMIM DIN SUFLET "LAUTARII" ATI FOST SI SUNTETI COMOARA MOLDOVENILOR.PRIN VOI NE-AM PASTRAT CIT DE CIT IDENTITATEA.IUBESC MULT MUZICA POPULARA SI APRECIEZ TALENTUL FAMILIEI BOTGROS.SA NE TRAITI SCUMPII NOSTRI!!!!!!

Anonim spunea...

La multi ani, Lautariide la Chisinau! Romania va iubeste si va asteapta sa sarbatoriti si aici cei 40 de ani de cand ne incantati sufletele noua, romanilor din Romania si fratilor nostri din Basarabia... Basarabia = Pamant Romanesc!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: