Putin vrea sânge la Chişinău

26 noiembrie 2010

Un proverb românesc spune că Lupul părul îşi schimbă, dar năravul ba!


De data asta, cine înlocuieşte lupul cu aparatul de propagandă al comuniştilor lui Voronin - varianta pentru opinia publică din Chişinău -, respectiv cu structurile specializate în război psihologic ale serviciilor de informaţii de la Răsărit - varianta cunoscută de intelligence-ul american -, nu greşeşte.
Să fi uitat preşedintele Dmitri Medvedev să anuleze un ordin iniţial al premierului Vladimir Putin?
Unul care nu este exclus să fi fost transmis după dialogul, zice-se şi între patru ochi, al fostului şef de stat rus, azi lider de guvern, cu omologul de la Chişinău, scrie Ion Petrescu in www.arena.md

Primele trei puncte deductibile - vizând ostilizarea populaţiei Republicii Moldova împotriva României - s-au şi manifestat în cursul zilei de 24 noiembrie a.c.:

1. Crearea unei psihoze de nesiguranţă în rândul alegătorilor moldoveni.

Pentru aceasta, brusc, Serviciul Vamal al Republicii Moldova s-a trezit că trimite presei un comunicat! În acesta se precizează că în intervalul de la ora 8:00 a zilei de 23 noiembrie, la ora ora 8:00 a zilei de 24 noiembrie, hotarul Republicii Moldova cu România a fost traversat, în ambele sensuri, de către 3.179 unităţi de transport şi 6.955 pasageri. Din numărul total al unităţilor de transport, 631 sunt camioane, 2.476 autoturisme şi 72 autocare.I-auzi brâul!

În intervalul menţionat, cel mai solicitat post vamal a fost Leuşeni-Albiţa, pe unde au trecut 372 camioane, 525 autoturisme, 16 autocare şi 2.152 persoane."Această tendinţă a devenit stabilă, fiind observată o creştere a traficului de autocamioane prin Leuşeni anume în zilele de marţi spre miercuri", explică Serviciul Vamal. Adică: moldoveni, treziţi-vă! Miercurea viitoare, PE 1 DECEMBRIE, DE ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI ne vor invada... românii!

Pentru un asemenea deserviciu adus climatului de colaborare şi încredere necesar a fi promovat între cele două state româneşti, premierul Vlad Filat ar trebui să îl demită pe şeful Serviciului Vamal. Dacă nu o face, înseamnă că acel comunicat, instigator la nelinişte, a fost dat din ordinul şi cu ştirea sa.

Ceea ce ar confirma ipoteza că la întâlnirea între patru ochi - declarată de Vlad Filat -, cu Vladimir Putin, nu despre ultimele meciuri de fotbal, vizionate la Tiraspol şi Budapesta a fost vorba...

2. Provocarea părţii române la declaraţii ce pot fi speculate iniţial la Chişinău, apoi la Tiraspol şi Moscova.

Pentru asta, au fost brusc reactivate "un grup de organizaţii din Republica Moldova, în special formate din sportivi, care se pronunţă împotriva participării "mişcărilor paramilitare extremiste" din România la sărbătorirea Zilei Naţionale a României pe 1 decembrie la Chişinău, pentru a se evita anumite tulburări." Chelului tichie de mărgăritar îi trebuie!

Mişcări paramilitare există. Dar nu în România, ci în Rusia. Şi nu sărbătoresc zile naţionale, ci snopesc în bătaie jurnaliştii temerari din Moscova, care scriu adevărul despre regimul lui Putin. Fiind apoi nevoit Dmitri Medvedev să dreagă busuiocul.

3. Justificarea unei posibile şi necesare intervenţii militare ruse după modelul Praga 1968.

Adică Rusia nu ar vrea să intervină.
Doar Medvedev a bătut palma cu Obama la Lisabona.

Dar uite ce se întâmplă la Chişinău...fasciştii români...legionarii...Horia Sima...deci Ion Antonescu...cum să admitem un nou holocaust... de data asta având drept victimă minoritatea rusă? ...Uite, ne-au chemat patrioţi de talia candidatului Victor Stepaniuc, care a făcut publică scrisoarea cu mesajul: "Unioniştii pregătesc lichidarea Republicii Moldova".

Obama dragă, trebuie să intervenim acolo! Bullsheet!

Ca român cu rădăcini în Basarabia chiar îmi doresc ca F.S.B./K.G.B. să facă toate aceste prostii. Şi altele planificate. Pentru că nu vor realiza altceva decât să uşureze sarcina republicanilor de la Washington D.C., de a tăia nodul gordian al relaţiei cu Obama, ultimul interlocutor relaxat al liderului de la Kremlin.

În afară de inducerea fricii faţă de români, ameninţarea cu bătaia, motivarea unor oameni politici să ceară ulterior ajutorul militar al Moscovei, mai există ceva în tărtăcuţa celor de la F.S.B.? Da. Bullsheet!
*
Nu uit ce mi-a răspuns un colonel din Ministerul de Interne al Rusiei, la o reuniune internaţională în Bavaria.
- Ai ucis ceceni cu mâna ta? l-am întrebat curios.
- Da.
- Şi nu ai remuşcări?
- Nu. Am băut vodkă, multă vodkă şi am tras până nu mai aveam în cine...

Romanian Global News precizeaza ca un grup de organizaţii prorusesti din Republica Moldova, în special formate din sportivi, se pronunţă împotriva participării unor asa zise "mişcărilor paramilitare extremiste" din România la sărbătorirea Zilei Naţionale a României pe 1 decembrie la Chişinău, pentru a se evita anumite tulburări.

Apelul celor 34 de organizaţii, multe dintre ele fantoma, vine după ce în presa din Basarabia s-au mai vehiculat informaţii potrivit cărora că după alegerile parlamentare de duminică, 28 noiembrie, ar putea fi organizate diferite acţiuni de destabilizare a ordinii publice.

Partidul Umanist din Moldova, partid prorusesc condus de fostul sef al SIS Valeriu Pasat, cere autorităţilor de la Chisinau să interzică organizarea oricăror acţiuni publice în ziua alegerilor parlamentare, precum şi în ziua de 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei.

Surse oficiale de la Chisinau au confirmat pentru Romanian Global News ca toate structurile care se ocupa de mentinerea ordinii publice cat si structurile speciale monitorizeaza si au sub control toate tintele si actiunile care ar putea duce la dezordine publica sau ar putea provoca manifestari ilegale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: