O moldoveancă și un ucrainean au luat marele premiu al festivalului ”Două inimi gemene”

17 noiembrie 2010

Felicia Dunaf din R. Moldova a cistigat Marele Premiu la sectiunea copii, in cadrul celei de-a opta editii a Festivalului-concurs International de Muzica Usoara “Doua inimi gemene”, in memoriam Doina si Ion Aldea-Teodorovici. Evenimentul, care a inceput la 13 noiembrie, s-a incheiat ieri seara la Palatul National din Chisinau.
Totodata, la sectiunea maturi, Grand-Prix-ul a revenit lui Vadim Kocetkov din Ucraina. Finala a reunit 41 de concurenti din 11 state. Elvetia a participat pentru prima data la acest concurs. Un concurent din Bulgaria si altul din Ucraina au beneficiat de cite un premiu special “Doina si Ion Aldea-Teodorovici”.
In finala au mai participat interpreti din Romania, Italia, Elvetia, Bulgaria, Ucraina, Federatia Rusa, Letonia, alte state. Concurentii au interpretat cite o piesa din repertoriul compozitorului Ion Aldea-Teodorovici, precum si un cintec in limba tarii, pe care o reprezinta.
Editia din anul curent a Festivalului-concurs “Doua inimi gemene” a avut loc in premiera sub patronajul Guvernului R. Moldova.
Sursa: OBSERVATOR

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: