Moldovenii din stânga Nistrului vor putea vota la Chișinău

19 noiembrie 2010

La alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie, alegătorii basaraebni din regiunea transnistreană, zona controlata de separatistii pro-rusi si de trupele de ocupatie ale Moscovei, vor putea vota la 21 de secţii de pe malul drept al Nistrului, dintre care 3 secţii de vot, la Chişinău, transmite Romanian Global News.


Pentru locuitorii din raioanele de est ale Basarabiei vor fi deschise secţii de vot, în satele Gura Bâcului şi Varniţa din raionul Anenii Noi, satele Copanca, Fârlădeni, Hagimus, raionul Căuşeni, Coşniţa, Cocieri, Doroţcaia, Molovata Nouă, Pohrebea, Pârâta şi Ustia din raionul Dubăsari, satul Sănătăuca, raionul Floreşti, oraşul Rezina şi satul Răscăieţi din raionul Ştefan Vodă.

În Chisinau alegătorii domiciliaţi în partea stângă a Nistrului vor putea vota la secţia de votare nr. 5 amplasată în Gimnaziul nr. 17 de pe bulevardul Dacia, la secţia amplasată în incinta Direcţiei Căilor Ferate din Moldova şi la secţia de votare numarul 187 de pe strada Transnistria, 4.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Personal voi vota pt Gabriel Stati, imi place mult campanie lui electorala, si privesc diferit de altii implicarea lui in politica ... cei mai ingusti la minte , mai usor vor aduce careva acuzatii si iar vor pupa fundurile partidelor , care nu fac decit promovare agresiva!

Nu mai lungesc vorba , votati oameni buni pe cine credeti ca va apara intresele si viitorul vostru! dar nu va repeteati greselile anterioare !

Dragoș Galbur spunea...

Este total incorect să-l voteze cineva pe Stati. Stati are miliarde, ce-l interesează pe dinsul muritorul de rind? El are nevoie de imunitate parlamentară pentru a-și apăra afacerile, atât.

Anonim spunea...

E parerea ta subiectiva , apreciez , si totusi , cit de corect ar fi sa presupenem asta ? el si asa finantind unele partide aflate la putere putea sa-si primeasca un fotoliu in Parlament!

Defapt chiar cred ca dumnealui urmareste sa-si aduca aportul in societate! Macar pentru tineri , pentru inceput :)

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: