Mafiotul Plahotniuc, numărul 2 în lista PD

20 noiembrie 2010

Controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc a fost inclus, pe 19 noiembrie, în lista candidaţilor la funcţia de deputat a Partidului Democrat, scrie jurnal.md


Plahotniuc, va ocupa poziţia a doua în listele electorale. Decizia a fost luata vineri seara în cadrul unei şedinţe a partidului democrat.

Vlad Plahotniuc a intrat în atenţia opiniei publice încă acum un an si jumătate, când același Marian Lupu îl acuza public pe omul de afaceri că a monopolizat piața de carne și pește din Republica Moldova.

Un şir de businessmani au adus acuzaţii grave la adresa lui Plahotniuc, cum că le-ar fi luat afacerile și le-ar fi fabricat dosare penale, în timpul guvernării comuniste.

Potrivit CEC, Vlad Plahotniuc a donat, în actuala campanie electorală a Partidului Democrat, 360 de mii de lei.

2 comentarii:

Liviu spunea...

Eu zic că PD-ul va pierde din electorat cu mutarea asta. Inacceptabil să fim conduși în continuare de mafie și să spunem că trăim într-un stat democratic.

Anonim spunea...

Nimic nou , era de asteptat!

Personal voi vota pt Gabriel Stati, imi place mult campanie lui electorala, si privesc diferit de altii implicarea lui in politica ... cei mai ingusti la minte , mai usor vor aduce careva acuzatii si iar vor pupa fundurile partidelor , care nu fac decit promovare agresiva!

Nu mai lungesc vorba , votati oameni buni pe cine credeti ca va apara intresele si viitorul vostru! dar nu va repeteati greselile anterioare !

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: