Filat și Băsescu termină crima începută de Stalin și Hitler

8 noiembrie 2010


Documentul se intitulează "Tratatul între România şi R. Moldova privind regimul frontierei de stat, colaborarea şi asistenţa mutuală în problemele de frontieră" şi va fi semnat de ministrul de Externe, Teodor Baconschi, şi premierul R. Moldova, Vlad Filat. Cei doi demnitari vor face declaraţii de presă la ora 17.30.

Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a salutat, luni, în discursul rostit la Summitul Dunării, eveniment găzduit de Bucureşti, "semnarea tratatului" între România şi R. Moldova, părând să facă aluzie la documentul care reglementează regimul de frontieră.


Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luna trecută, că România ar putea semna un acord privind regimul de frontieră cu R. Moldova, într-un efort diplomatic de a consolida credibilitatea AIE în lupta sa electorală cu comuniştii, care astfel şi-ar pierde argumentul că România vrea să acapareze R. Moldova. Preşedintele României a arătat că acest demers ar putea fi făcut de România pentru a crea o şansă în plus Alianţei pentru Integrare Europeană în raport cu comuniştii, arătând cetăţenilor din Republica Moldova că ei au fost capabili să negocieze cu România un astfel de acord.

3 comentarii:

LIBER V(_) spunea...

jigodii !

NORD_boss spunea...

Și Băsescu care se bătea cu pumnul în piept că nu va semna nicidoata tratatul de frontieră cu Moldova că astfel ar consfinți pact. R-M.
De Filat nici nu mai spun, curvă cu 100000 de fețe.

Anonim spunea...

ar fi bine sa fie publicat acest tratat, ca sa fi clar daca e cazul ca s-a mentionat clar unde e frontiera intre MD shi RO, caci in titlu nu e definitie de Tratat de frontiera.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: