Declaraţia Noii Drepte cu privire la afirmaţiile lui Marc Tcaciuc

6 noiembrie 2010

În legătură cu unele replici iresponsabile ale candidatului la funcţia de deputat al Parlamentului RM, Marc Tcaciuc, în care este vizată şi asociaţia „Noua Dreaptă”, am vrea să reiterăm poziţiile pe care le-am expus şi anterior:


- Membrii asociaţiei „Noua Dreaptă” nu au participat sub nici o formă la nici o acţiune de protest în ziua de 7 aprilie 2009.

- Nici guvernarea comunistă, nici guvernarea liberal-democrată nu au dorit să prezinte opiniei publice adevărul despre evenimentele din ziua de 7 aprilie, ceea ce ne face să credem că ambele tabere sunt implicate, într-o anumită măsură, în provocarea violenţelor stradale, iar eventualele dezvăluiri ar putea compromite politicienii din ambele tabere.

- „Noua Dreaptă” se distanţează de orice luptă politică, de orice campanie pro sau contra unui oarecare subiect politic. Din aceste considerente, „Noua Dreaptă” nu participă, nu a participat şi nu va participa niciodată la nici o acţiune a vre-unui partid politic.

- Persoanele din rândurile protestatarilor din 7 aprilie 2009, pe care unele instituţii media le prezintă în mod insistent şi incorect drept adepţi ai „Noii Drepte”, nu pot fi decât reprezentanţii taberelor beligerante şi în nici un caz membri ai asociaţiei noastre.

- „Noua Dreaptă” îşi exprimă dispreţul faţă de modul în care înţeleg să activeze partidele politice din Republica Moldova. În loc să rezolve problemele stringente din ţară, acestea îşi concentrează activitatea pe lupta pentru putere, ponegrirea şi anihilarea concurenţilor electorali.

- Partidele politice sunt instituţiile care luptă împotriva propriului său popor, în timp ce „Noua Dreaptă” reprezintă interesele întregii populaţii a Republicii Moldova. Din aceste considerente, agenda asociaţiei noastre nu coincide cu agenda clasei politice. Aşa că rugăm participanţii la jocul electoral al absurdului să se abţină de la afirmaţii şi declaraţii inconştiente, care ar putea avea consecinţe nefaste.

Declarăm cu toată responsabilitatea că în cazul în care asemenea declaraţii denigratoare parvenite din partea unor partide politice sau persoane particulare vor mai include vreodată numele asociaţiei noastre, vom şti să ne apărăm imaginea şi demnitatea în instanţă.

Biroul de presă al asociaţiei „Noua Dreaptă” 05.11.2010

1 comentarii:

valy spunea...

Вставай, Великая Бессарабия!
Вставай Бравый Народ!
С коммуниста ми силой темною,
С проклятою ордой- покончить!
Пусть ярость Великих Даков
Воскресит наш - Триколор
И� �ет борьба народная
Священная свобода!
К� �к два различных духов - Свет и темнота!
Во всем враждебны мы
За свет и свободу боремся
Они Нас - под каблуком,
вечной тёмной Империй!
Да дим отпор большевика м
Всех проклятых идей,
Мучителям - обманутых людей!
Не смеют большевицк ая ложь!
Над Бессарабей чёрной тучи быть!
Поля ее красивые,
Не смеет НКВдисты топтать!
Г� �илой коммунисти ческой нечисти,
За гоним за приделом границ
Предков наших Великих Даков!!!
Встает Страна из темноты,
Встает Народ мой из грязи,
С коммуниста ми силой темною,
С проклятою ордой – покончить
Пусть ярость Великих Даков,
Воск� �есит наш Триколор!
Идет борьба Народная,
С вященная Свобода!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: