Basarabenii din străinătate se mai pot înscrie pana pe 12 noiembrie, pentru a vota

11 noiembrie 2010

Comisia Electorală Centrală de la Chisinau aminteşte că procedura de înregistrare prealabilă a cetăţenilor Republicii Moldova aflaţi peste hotarele ţării în listele electorale va continua pînă pe data de 12 noiembrie inclusiv, transmite Romanian Global News.


Pentru a se înregistra alegătorii aflaţi peste hotarele ţării vor trebui să acceseze pagina http://www.voteaza.md/ şi să completeze formularul on-line. Ulterior în baza declaraţiei pe proprie răspundere ei vor fi radiaţi temporar (doar pentru alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie 2010) din listele electorale de la domiciliul lor din R. Moldova.
Menţionăm că înregistrarea prealabilă nu este obligatorie, iar alegătorii care, din diferite motive, nu au urmat această procedură, îşi vor putea exercita dreptul de vot, prezentîndu-se în ziua alegerilor la secţia de votare respectivă.
Pentru informaţii suplimentare despre alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie 2010 puteţi apela de luni pînă vineri între orele 8.00 şi 17.00 cu pauză între orele 12.00 şi 13.00 (ora R. Moldova) gratuit 0 8000 8888 din orice localitate sau +373 22 540 488 (tarif obişnuit) pentru cetăţenii aflaţi peste hotare.
Subliniem că la aceste numere de telefon NU pot fi depuse contestaţii sau făcute plîngeri.

1 comentarii:

Valentin spunea...

Principalul sa faca si alegerea corecta ca sa nu cadem iar in groapa de 8 ani, iar eu de data asta o sa incerc Stati, m-a facut curios toata campania

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: