Pretinșii jurnaliști independenți pe lista PCRM-ului la alegeri

5 octombrie 2010
Jurnaliștii pro-comuniști Constantin Starîș (NIT) și Alexandr Petkov (Omega) candidează pe listele PCRM pentru a deveni deputați. VEZI și alte nume de pe lista comuniștilor
Jurnalistului postului de televiziune NIT, Constantin Starîș, dar și directorul agenției Omega Alexandr Petkov candidează și ei pe listele electorale ale Partidului Comuniștilor pentru a deveni deputați. Aceștia figurează cu numărul de ordine 27 (Constantin Starîș) și, respectiv - 40 (Alexandr Petkov). 

Printre alții, pe lista comuniștilor se ma regăsește și fostul șef SIS, Artur Reșetnicov (37), fostul consilier prezidențial pe probleme economice, Oleg Reidman (30), dar și fostul consilier municipal, Eduard Mușuc (31).

Nu lipsește din lista nici juristul PCRM, Serghei Sîrbu, care candidează pe locul 15. Fostul ministru al Reintegrării, Vasilii Șova, ocupă poziția cu numărul 14 în lista partidului condus de Vladimir Voronin.


Președintele Parlamentului în perioada 2001-2005, Eugenia Ostapciuc ocupă doar locul 61 în listă, iar fostul ministru al Justiției, Vitalie Pîrlog, se regăsește pe poziția 66, ambii păstrând șanse minime de a accede în Legislativ. Pe locul 101 în lista electorală a PCRM este înscris redactorul-șef al ziarului "Comunistul", Alexandr Isaev. 

14. Vasilii Șova
15. Serghei Sîrbu
27. Constantin Starîș
30. Oleg Reidman
31. Eduard Mușuc
37. Artur Reșetnicov
38. Inna Șupac
40. Alexandr Petkov
45. Igor Vremea
61. Eugenia Ostapciuc
66. Vitalie Pîrlog
101. Alexandr Isaev :)

Sursa: UNIMEDIA

5 comentarii:

LIBER V(_) spunea...

Câcații ăștia trebuiesc scoși în PMAN și executați fără drept de apel.

NORD_boss spunea...

Nu-mi plac mie liberalii si democratii, dar cind vad lista criminala si incompetenta a comunistilor mi se rupe in doua. La arme fratilor !

Igor spunea...

Acum se vede clar pe cine au servit acestia. Resetnicov in functia avuta trebuia sa fie loial numai statului RM iar Staris presei insa ei nu sint decit niste slugi ruso-comuniste care lucreaza impotriva acestui popor. Acum macar s-au dat pe fata. Asa o sa-l vedem intr-o zi si pe Muruianu pe liste.

Anonim spunea...

Pentru Nord_boss: Adevarat spui.La fel si eu, fiind avocat dar paralel si student la facultatea de stiinte politice, nu am imbratisat niciodata ideologiile liberala si democrata.S-au gasit a fi slabe, neeficiente, prost intelese etc Sunt adeptul miscarilor de extrema dreapta or, un adevarat nationalist, iubitor de patrie, nu are cum sa fie de partea tolerantilor, cel putin nu in perioada aceasta.Unde se varsa sange, acolo se face si dreptate !!!

Unknown spunea...

Nu stiu cum dar rindurile comunistilor sunt puse pe pozitii bune sa le steie pilelea in puscarie! Baricada asta e cam dezbinata,dezorientata iar comunistii se hranesc cu salbiciunea noastra, sa nu repetam "drama" zilei de 5 septembrie! Inainte spre dreptate!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: