Prea mulți ”patrioți” are Moldova !

6 octombrie 2010
Moldovenii ăștia îs patrioți astăzi peste tot, în oficii, în Parlament, în Guvern, pe Albișoara, în guri de canal, pe internet, unde dorești, numai nu în inimă. Profanând și profitând de mărețul nume al voevodului Ștefan cel Mare, niște mârșavi ocupanți, necărturari, needucați, cu spume la gură, astăzi vin ca să ne închidă la toți gura, căci doar ei îs patrioții Moldovei. Bunăoară niște handicapați căzuți din pod (altfel n-am cum să-i insult) se înscriu în cursa electorală ce urmează cu un grandios și zguduitor nume de partid - Patrioții Moldovei ! Mi-aș înghiți limba și m-aș îneca în propria salivă dacă ăștia ar fi patrioți, dar cum pot fi dânșii astfel cînd calcă în picioare scumpa limbă română, pentru care au fost măcelăriți și deportați în iad sute și mii de moldoveni. 
Partidul ăsta Patrioții Moldovei a dat recent un anunț pe internet, unde caută să angajeze o jurnalistă, pentru propriile interese meschine. Dureros e faptul că sub denumirea de patrioți și cu un dur nume de email: moldova-mare, dânșii cer (în rusă) ca CV-ul potețialului angajat să fie obligatoriu în limba rusă. Păi și atunci ce fel de patriot ești tu ? Al cui, pentru cine, sub cine, pentru ce? Știu că nu vor ajunge niciodată nici măcar în Parlament, însă rămâne dureros faptul că niște cretini își bat joc de istorie, de Moldova, de Ștefan cel Mare și de multosândita limbă română.

aici puteți analiza site-ul pretinșilor patrioți: http://patriot.md/

5 comentarii:

Anonim spunea...

"Primechanie: pervoe vremea zarplati net!"
:))

Banu Maracine spunea...

Varianta in limba romana a sitului este scrisa de niste analfabeti. Sper ca macar la varianta in rusa au fost in stare sa scrie o propozitie corecta din punct de vedere gramatical.

Anonim spunea...

bine punctat dragos! nesimtitii astia de la patriotism.md trebuie sa fie demascati! oricum un roman inteligent isi dadea imediat seama de intentiilor asa-zisilor patrioti de la patriotism.md;
TRAIASCA ROMANIA MARE!

remus t

Anonim spunea...

Patrioții aceștea sunt niște lepădături moldo-ruse, aceia români care sau căsătorit cu rusoaice s-au cu ruși, copii lor se consideră națiunea maldavană, care nu știu româna sau măcar maldavana, dar se considea patrioți al Maldavaniei.Cinstit să fic acestea mameni sunt niște spioni ruși, care doresc să ocupe Basarabia din nou s-o (unească) la Matușca rusi.

Dragoș Galbur spunea...

Remus, de fapt stiu foarte bine cine sta in spatele patriotism.md si ce intentii are. Viorel Furtuna, este pe facebook, fost angajat SIS (presupun si acum e). Recent au creat astia de la patriotism.md o miscare. vezi aici d-re ce e vorba: www.nationaldemocrat.org

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: