Чемодан вокзал Россия - visul devenit realitate !

4 octombrie 2010
Tren soviético
Guvernul regiunii Omsk din Federaţia Rusă oferă cetăţenilor Republicii Moldova şansa de a locui şi a munci legal în Siberia. Ministrul regional al Muncii de la Omsk, Aleksandr Afanasiev, se află într-o vizită la Chişinău, tocmai pentru a prezenta detalii ale programul federal de repatriere a concetăţenilor.
Autorităţile de la Moscova obişnuiesc să includă în această categorie pe etnicii ruşi, foşti cetăţeni ai URSS, care au ajuns să locuiască în fostele republici sovietice. Cei care doresc să se reîntoarcă trebuie să cunoască limba rusă şi să aibă o profesie.
Lista posturilor vacante la Omsk este foarte mare - de la ingineri şi manageri, până la frezori şi şoferi. În satele din regiunea Omsk lipsesc medicii. Celor care îşi doresc cu adevărat să plece, autorităţile ruse le achită drumul, transportul bagajelor şi le acordă o îndemnizaţie de transfer.
Tren soviético
Tren quitanieves
Tren minero
Tren atravesando un bosque
Tren minero en la noche
PS: Dacă întâmpinați dificultăți financiare la procurare biletelor la trenul Chișinău - Moscova, www.basarabia91.net vă oferă suma necesară pentru ticket, atenție - irambursabil ! Succes ”fraților” !

2 comentarii:

Anonim spunea...

))
Iti reuseste totusi sa ma faci sa rad ))
Mai ales ultima fotografie arata ademenitor.. ))

(PS 2 bilete atunci: Chisinau-Moscova / Moscova-Omsk)

Anonim spunea...

demult trebuia

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: