Dan Bălan a fost varză de Hramului Chişinăului

15 octombrie 2010

 Intepretul de muzică uşoară Dan Bălan, care de câţiva ani încearcă să se impună în show-bizul american, a avut una din cele mai proaste prestaţii la concertul organizat de Hramul Chişinăului. 

"Dan Bălan e beat!"- asta a fost constatarea multor telespectatori care au urmărit concertul din Piaţa Marii Adunări Naţionale la micile ecrane. Interpretul, deşi însoţit de fete semi-dezbrăcate şi atrăgătoare pe scenă, nu a putut să nu lase impresia că ceva se întâmplă cu el. Voce obosită, strigăte deşanţate şi faţa chinuită de tulburel au scăzut cu mult calitatea concertului. Vezi video. 



timpul.md

5 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

Să fie clar tuturor, eu nu-i critic opera, cântecele și stilul, ba din contra imi plac unele cintece ale sale (unele). Însă sunt critic la adresa comportamentului său de aseară. Nu poți să ieși în halul ăsta în fața unei țări necăjite și s-o faci pe marele și tarele. Ne-o ajuns voronin 8 ani să iasă beat în fața noastră. Ar trebui să fim mai mândri și mai critici căci doar așa ne putem perfecționa, iar Dan Bălan după gestul de ieri seara ar trebui să-și ceară scuze în public.

Anonim spunea...

Nu are pentru ce sa-si ceara scuze, el ti-a facut sa-ti fie vesel aseara. Si ca si fiecare locuitor din orasul Chisinau a sarbatorit!!

LIBER V(_) spunea...

S-o câcat el, iată ce.

Fără el e mai bine spunea...

Un tâmpit globalizat!

Anonim spunea...

Nu trebuie sa uitam ca si el e om,fiecare om face greseli

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: