Consiliul Europei va exclude din actele oficiale cuvintele “mama “ şi “tata”

5 septembrie 2010
Consiliul Europei planuieşte să excludă din actele oficiale cuvintele “mama” şi “tata”. După părerea membrilor Consiliului Europei aceste cuvinte “poartă un caracter discriminatoriu ce înjosesc femeile” scrie ziarul german Die Welt.
În rezoluţia adunării parlamentare a Consiliului europei se spune că modelul de gospodină este o viziune tradiţională care îi este impusă femeii şi acest fapt împiedică procesul de instituire a egalităţii totale intre indivizii societaţii.
Propunerea de a elimina cuvintele “mama” şi “tata” a fost înaintată iniţial de către Doris Stump, reprezentanta Partidului Socialist din Elveţia. Ziarul german Bild citează din adresarea ei către membrii Consiliului Europei :” Femeile să nu fie înfăţişate ca fiinţe pasive şi de categoria a doua, mame si obiecte sexuale”
Elveţia în cazul dat este un exemplu în folosirea unui “lexic politic corect” . Funcţionarii acestui stat evită cuvintele “mama” şi “tata “ înlocuindu-le cu “unul din părinţi” sau mai rar ”părintele”.
De luat aminte că acest nou atac asupra familiei şi valorilor tradiţionale organizat de către apologeţii fundamentalismului democratic , are loc pe fonul impunerii sodomiei în toate sferele vieţii Occidentului democratic.
Sodomiţii primesc dreptul de a adopta copii, transformandu-i în semenii lor. Ei nu numai că devin miniştri şi preşedinţi, dar îşi dec lară deschis şi îşi manifestă în public perversiunile lor sexuale şi prin intermediul legislaţiei impun peste tot sodomia sub masca toleranţei, democraţiei şi respectării drepturilor omului.
În paralel, dreptul la o familie normală, omenească şi relaţiile omeneşti fireşti treptat devin niste “relicve ale trecutului întunecat”.
Este timpul ca toţi românii aflaţi sub ocupaţia Imperiului European să înceapă lupta de eliberare naţională ! în toate timpurile neamul nostru a fost la răscrucea imperiilor . Şi de această dată o să avem un rol important de jucat în istorie . Noi vom fi avangarda care va distruge temniţa popoarelor.
Aşa cum Dacia a fost ultimul teritoriu cucerit si primul teritoriu cedat de către Imperiul Roman, tot aşa pământurile românilor vor fi ultimile teritorii acaparate şi primele care se vor elibera de Imperiul European .
Românii au datoria să intre şi să învingă în războiul sfânt contra ocupaţiei păgâne occidentale !!!

Ion Tcaci

1 comentarii:

Anonim spunea...

Suedezii zic ca au fost pacaliti de guvernanti, si in timp ce Svensson-ul de rand "isi bea ceaiul de la fika de dupa masa" - politicienii au facut Suedia membru UE. Imediat a fost aplicata toata legislatia EU privind nedescriminarea si reprezentarea egala in campul muncii, etc.
Fapt mai putin compatibil cu Nordul suedez - atat de arhaic in traditiile sale, atat de indepartat si putin populat.

Si s-a ajuns pana la absurditati.
O afacere de moara de apa, intr-un catun nordic indepartat, de generatii era - evident - gestionata de barbatii familiei.
Insa s-a produs o vizita a inspectorului muncii care a declarat ca afacerea va fi inchisa sau supusa la penalitati deoarece nu respecta egalitatea reprezentarii femeilor in campul muncii conform reglementarilor UE.
In zadar au incercat sa explice tata si fiul ca asta e traditia de cateva secole deja a familiei, si ca moara lor nordica putin are de a face cu UE.
Dupa cateva zile de gandire si cosultari cu localnicii catunului - tata si fiul au gasit solutia pentru a respecta regulile UE privind egalitatea reprezentativa in campul muncii: au angajat-o pe mama la moara. )

Istorioara nu este un banc. Dar este unul din multele exemple, care ma fac sa cred ca nordicii (cu ceva minte in cap, si care tin mult la propriile traditii) incearca sa gaseasca tot felul de solutii in interiorul UE pentru a-si pastra identitatea, si a evita efectele "bunei" legislatii europene.
(Nemaivorbind de Norvegia care refuza a intra in UE si astazi).

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: