Şi astăzi există oameni care cred că Voronin e încă preşedinte

5 ianuarie 2010
Referitor la protestul împotriva cinematografului Patria

36 comentarii:

Igor Caraman spunea...

hahhahaha))) o portie de ris inainte de somn nu strica niciodata !

ΨΨΨ spunea...

Limitată rău fetiţa asta. :))

Ion David spunea...

bre,nu ma pot opri de ras, prosti, da multi...:)))

Anonim spunea...

Cam cati ani sa aiba tâmpita?

Alina Arefiev spunea...

saraca...dap dak ei voronin i-o spus??

Dragoș Galbur spunea...

Iachim, la ea la profil scrie 96 ))

Elena Calancea spunea...

mdaa fata e cu carte!!!!

Irinuka Kirilesku spunea...

ho-ho au mai ramas si de astea?...

Ovidiu Alexandru spunea...

:)))) ce cretina :)))

Alexandru Iachim spunea...

Imi place stilul in care scrie... postmodernism bleah :))))

Andrei Cebotari spunea...

wăleleu))))))))))))))

Bagrinovski Dorina spunea...

daca asa lucreaza mass media cum sa fie informata lumea cind a fost 8 ani de zile legati la ochi......si cred ca si in continuarie..

TP spunea...

De ce Patria? in acelasi mod ar trebui sa "boicotati" si orice magazin, intreprindere,,,,,unde sunteti deserviti in alta limba decit romana,,,,,,, Cu atit mai mult ca este proprietate privata dupa cite am inteles,,,,, Doar sunt si alte cinematografe,,,

Dragoș Galbur spunea...

Personal de cind m-am copt, peste tot pe unde merg vorbesc exclusiv romana, si mi se raspunde in romana, chiar si rusii, si negrii si toti, inclusiv la Tiraspol cind merg mi se vorbeste la stadion in romana ! Am martori !

Daniel Moscalenco spunea...

eu ma mindresc cu faptul ca in Rm mai sunt inca asa oameni destepti si informati precum e fata asta!

Pavel spunea...

fata e Voronin :)

Anonim spunea...

Odnoklasnicii rules ...

Marish spunea...

Pe site-ul asta rusesc unde te intorci numa propaganda romaneasca ..Cool!!!iata de ce imi place mie odnoklassniki fiindca asa am ocayia sa "le pun in bot"rusilor pzm lor de idioti

Anonim spunea...

ok,dragii mei va salut pe totsi shi vreau sa va explik ceva in mod individual lui DRAGOSH...nushtiu cine suntetsi shi doar din acest motiv nu imi permit sa arunc in voi cuvinte necenzurate sau poate din motiv ca-s cu mult mai educata shi mai inteligenta ca unii din voi...

Dragoș Galbur spunea...

Deci ce-ai vrut sa-mi explici sau slabut cu gramatica? Şi apropo eu nu-s Dragosh ci DRAGOŞ cu Ş la sfârşit !

Anonim spunea...

da,cred ca v-atsi dat seama cine scrie,da, domnishoara pe care nushtiu cine a numit-o timpita,cineva cretina,cineva limitata shi totsi in general sub zero ma-tsi aliniat,ca atare mult mam gindit dac sa ma cobor la nivelul vostru shi sa va numesc cumva dar am hotarit ca inteligentsa mea nu se compara cu needucatsia voastra,va explik:m-am greshit ku faptul ka limba rusa ii limba de stat din motiva ca cindva auzisem nishte promisiuni de ale lui Voronin ca o va face limba de stat...

Anonim spunea...

in al doilea rind (p/u cei ce nu cunosc alfabetul shi nu pot citi)nu am spus ca Voronin ii preshedinte,cum a spuso Dragosh(mii in cot cum eshti cu s s-au cu sh)shtiu destul de bine politika din tsara(poate nu prea bine de am dat gresh)fiindca am in casa un avokat,un director de firma shi o mama destul de deshteapta

Anonim spunea...

shtiu destul de bine cine-i preshedinte shi cine-i cel ce ar merita acum sa stee undeva la tsara sa gateasca sapa p/u vara,doar un inkult poate sa numeasca o persoana necunoscuta 'timpita',un 'PROST'sa afisheze o discutsie,un 'BASARBEAN' sa judece atit de 'jos palaria'(uite tsarani ca voi,inkultsi shi fara morala dau tsara asta de rushine)inteligentsa este cheiea succesul shi credetsima ca mai bine 'timpita' ca mine dar inteligentsa shi bine crescuta...decit deshteptsi dar fara morala shi educatsie(vi se vor inchide toate ushile dragii mei),ar merita sa mergi la shcoala de etika ca va ajuta sper!!!!

Dragoș Galbur spunea...

Deci, concluzia finala: EŞTI O PROASTĂ !

Anonim spunea...

shi inka ceva p/u cei ce nu au intseles,urasc dictatura comunista la fel ca pe Voronin(vorbeshte ca un tsaran shi nea bagat in toata saracia in kare traim acum,s-au pot spune ca voi totsi cei care m-au numit cumva ii semanatsi shi nu avetsi un viitor prosper cu prezentare avoastra de doi bani(mii rushine de voi)o.k.,sper sa ne auzim de bine;)de ce-s sigura?voi de mine vetsi mai auzi,ma indoiesc ca eu de voi am sa aud s-au poate peste vreo 30 de ani mai intru in ospetsie shi tot aici cu planuri grandioase pe viitor va gasesc,cei ce vor sa schimbe lumea ar meriata s-o inceapa de la sine!!!mult succes shi bafta

Anonim spunea...

nu ash vrea sa ma cobor la nivelul Dragoshe dar pot sa-tsi raspun d cu aceeashi moneda shi inka sa-tsi mai spun ca FREACO NAIBII DIN KAPITALA TSARII IN KARE TRAIESC EU!!!dute te rog la tsara shi gateshtetsi sapa p/u vara ca traim intr-o tsar agrara shi cred ca macar in agrikultura vei reushi ceva cu mintea asta a ta de 'BOU'(extraoridnat de mult imi pare rau ca mam coborit la nivelul unui tsaran prost)

Dragoș Galbur spunea...

chioambo, tu de ţărani să nu-ţi deschizi botu, că ţăranii ţin ţara asta, ţara e agrară nu uita, iar dacă ai şti pic de istorie ai afla că ţăranii mereu au fost în număr cel mai mare prezenţi în toate oştirile Moldovei. Gata pleaco că mi-ai împuţit blogu deja de prostia-ţi alterată !

PS: Eşti o proastă comunistă la fel ca şi semenii tăi din PRCM

Anonim spunea...

shi draga bleg da sa-tsi pun o intrebare ca sa-tsi demostrez ca tre sa pleci de pe strazile orashului meu...'Cite tsari in lume au mai ramas cu diktatura comunista?'

Anonim spunea...

draga da sa-tsi explik nu am nimik kontra tsaranilor fiindca cum am precizat eu shi apoi tu ai dat putsin dovada de cunoshtintse, am spus ca avem tsara agrara shi ma mindrsc cu Ea dar sunt nishte tsarani in sensul indirect al cuvintului asha ca tine!!! shi termino cu cuvintele necenzurate ca sa potsi sa faci un viitor fara o amintire rea ca daca trebuie apu eu tsio promit ca itsi arnjez asha un concert ca o sa ma tsii minte bine,ca shi cum ai fi mers la concertul lui MichaelJackson;)(tre sa fii mare prost sa nu te temi de persoane pe kare nu le cunoshti shi nushtii de ce is in stare)

Dragoș Galbur spunea...

1. Eşti prea proastă ca să vorbeşti cu mine.
2. Prosta ta e molipsitoare.
3. Ai dat dovadă în screenshot-ul din postare că eşti printre cele mai mari proaste din ţară. Părinţii au cu ce se mândi.
Nici măcar nu-ţi citesc mesajele, nu mă interesează, îmi place să vorbesc cu oamenii simpatici şi cărturari da nu cu nişte mumii analfabete !

Dragoș Galbur spunea...

Opa am observat un cuvânt - concert? Da e gratis? Mi-l organizezi şi mie? Da-i tot cu proaste ca tine? Da da da vreau vreau, vreau să mă amuz ))

Anonim spunea...

Cică "îmi place să vorbesc cu oamenii simpatici şi cărturari da nu cu nişte mumii analfabete" :)))))

Pune mâna pe o carte că eşti prea agramată, analfabetă şi inconştientă! Mai frecventează lecţiile de ROMÂNĂ şi lasă limbajul ăsta tâmpit de mess... O să vorbeşti aşa cu piţipoance alde tine, deşi nu cred să te înţeleagă nici ele... Eşti prea tâmpită!

Anonim spunea...

Dragos,iti scriu, pentru ultima oara,iti ofer sa aflii realitatea ,Rusia impreuna cu Uniunea Europeana si America si alte tari ,au format un imperiu economic mondial ,un imperiu financiar mondial ,un imperiu bancar mondial,un imperiu mondial industrial si de razboi ,au format impreuna un imperiu economic mondial al Puterilor pe Terra.Au format Noua Ordine Mondiala.

Anonim spunea...

Mulţumesc, ne-ai deschis ochii :))))

Totuşi, prostia omeneascănu are limite...

Sergiu Tudorean spunea...

Ребята, давайте жить дружно!!! Nu supăraţi domniţa...ea e intelegentă..deşi lauda de sine nu miroase a bine...

Anonim spunea...

Salut

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: