Negocieri finalizate - avem o nouă emisiune!

24 ianuarie 2010
Am încheiat negocierile de cîteva zile cu radio Vocea Basarabiei. Era vorba despre proiectul unei emisiuni radio, de revistă a presei, pe care ne-am propus-o, împreună cu Viorel Roman, ca continuare logică a ziarului Radical.
Negocierile care au ţinut 3 zile (ei bine, de departe nu toată ziua :-))) şi finalitatea a fost acceptul celor de la VB a emisiunii. Este vorba despre o emisiune în direct, realizată de mine şi de Viorel, de trei ori pe săptămînă - luni, miercuri şi joi seara.

Emisiunea va consta în revista presei a celor mai comerciale apariţii periodice media de la noi, aşa ca Jurnal de Chişinău, Timpul, Săptămîna, Literatura şi Arta, Sport Plus etc. Ceea ce aducem nou într-o revistă a presei, efectuată vreodată la noi, este faptul că includem în analiză şi cele mai tari bloguri de la noi. Lista completă a publicaţiilor periodice prezente în emisiune le voi posta săptămîna viitoare.

Ora de începere o precizăm încă, dar este clar că va fi seara, între orele 19.00 şi 21.00. Prima emisiune va "ieşi" în direct la data de 1 februarie. Aşa să ne ajute Dumnezeu.

7 comentarii:

Dragoş Galbur spunea...

Felicitari frate ! E un mare pas inainte si pentru tine si pentru tot neamul romanesc din Basarabia, de ce?! Pentru ca stiu ca n-o sa fii indiferent si o sa promovezi cauza pentru care luptam cu totii !

Simt ca unele articole de pe blogul nostru sa se faca auzite si la Vocea Basarabiei ! :)

Ivan Goncearuc spunea...

Neaparat. Blogul nostru va fi primul pe lista media sociala. Tre' sa ne facem auziti, asa sau altfel.

Alex OF spunea...

Felicitari Ivan!!!!!! La sigur va fi o emisiune buna...

Apropo pe net se poate de auzit VB live???

Dragoş Galbur spunea...

Alex, intocmai, in timpul emisiunilor lui Ivan voi plasa un baner cu link-ul spre radio LIVE si lumea va putea asculta emisiunea

Alex OF spunea...

Ar fi super....;-)

Denizo OF spunea...

Bravo Fratolor :) Bafta si dumnezeu sa va ajute

Anonim spunea...

Salut

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: