Naţionalist român agresat la Bălţi

23 ianuarie 2010
Aşa fraţilor, e greu astăzi să fii român la tine acasă, mai ales cânt eşti naţionalist român şi când trăieşti la Bălţi, capitala nordică a Republicii Moldova, ştiutul coteţ ai porcilor comunişti şi desigur ai dihorilor ruşi. Afirm încă odată, nu am nimic împotriva ruşilor din Rusia, tot respectul pentru ei pentru că sunt nişte oameni civilizaţi şi omănoşi, iar pe ăştia din Moldova jur pe sănătatea mea că o să-i persecut şi o să-i urăsc toată viaţa. Ajungem să fim făcuţi sclavi şi mizerii la noi acasă, ca şi cum ar fi aşa, să-ţi vină cineva acasă şi să-ţi tragă soţia în faţa ta, iar tu să taci. Împuşcaţi cu toţii "na hren". Ziua de ieri a umplut complet paharul. Unul dintre puţinii naţionalişti români din Bălţi a fost ameninţat, agresat verbal şi înjosit de nişte mizerii de taximetrişti (1422) ruşi de tot, ca filmele din Patria. Băiatul, un camarad de-al meu circulând cu taxiul la sfârşit i s-a cerut în rusă să achite taxa, doar că în limba rusă. Băiatul a rugat într-un mod calm ca şoferul să se exprime în română la care şoferul îi spuse: "ты что охуел молдованин ебучий, будеш в Румынии по румынски базарить", la care băiatul dat îi răspunse civilizat că nu înţelege limba rusă, după care au urmat un şir de insulte la adresa sa. Văzând taximetristul că ăsta e prea român şi prea "охуевший" după cum spunea, a decis să-i dea la moacă doar că era prea dihore ca s-o facă, deci a chemat încă 17 maşini de taxi în ajutor. În fine, a fost ce-a fost şi s-a rezolvat întrebarea dată, cum, nu vă spun, că e Bălţi aici, aici războiul este cel mai crâncen din tot spaţiul românesc. Faza e următoarea, oare chair am ajuns să ne temem la noi acasă de nişti ocupanţi mizeri? oare am ajuns să ne câcăm pe lupta lui Eminescu şi Vieru ? Aloooooo, avem o limbă, un tricolor, o ţară şi o demnitate, iar noi ca laşii am ajuns să fugim de propria identiate? Bălţiul e Basarabia, iar Basarabia e România şi nu vom accepta ca oaspeţii să intre încălţaţi în casă. Vom ajunge la conflicte armate, vă promit, nu pentru că vreau eu ci pentru că nu avem încotro... Din auzite, la Ungheni, Bălţi şi Chişinău recent s-au format organizaţii extremiste care luptă cu rusificarea în Basarabia, prima acţiune va fi cât de curând, urmăriţi-ne atent, mi s-a promis exclusivitatea. Să punem punct dominării limbei ruse în Basarabia !

14 comentarii:

Anonim spunea...

Care-i problema? Nu găsiţi arme în MoldovA? Împuşcaţi-i nahui pe toţi ! Se înmulţesc ca furicile !

Dragoș Galbur spunea...

Bani nu ajung !

Anonim spunea...

Căutaţi bani în România că aici nimeni n-o să vi-i dea

Ivan Goncearuc spunea...

Nu cred ca trebuiesc impuscati. Dar pedepsiti trebuiesc.
Daca le dai binela bot unor astfel de indivizi, credeti-ma ca le trece gustul de agresiune. Cunosc multe cazuri de acest fel.

Dragoș Galbur spunea...

Daaaa. ca acolo cineva o sa ni-i dea, bani treb de facut singur ! Ne asteapta vremuri grele, simt asta !

Ina Paladi spunea...

Potlogarii!!!!!!!!!! de cate ori m-am certat eu cu ei... :@ Si acum daca vine masina si nu intelege ce-i cer, ies frumusel si le cer sa-mi trimita alt sofer care are nevoie de pasageri si intelege limba romana!

Ana spunea...

Si eu am avut cazuri asemanatoare, doar ca nu am ajuns la extreme...imi pare rau pentru baiat :(
ps: Dragos, in Rusia multi sunt si mai porcosi ca specimenele noastre...vorbesc din proprie experienta.

Badea spunea...

Cum, bre, Dragoşe, poţi să zici tu că-i respecţi pe ruşii din rusia? Oare nimicurile astea rusofone, născute aici în Basarabia nu se trag din rusia? Tu crezi că cei din rusia nu au mentalitate "imperialistă" - aşa cum o au rahaţii ăştia de la noi? Nu neg, sunt şi în rusia Oameni, aşa cum şi la noi sunt rusofoni normali... Dar atîta timp cît vor exista animale de genul taximetriştilor de mai sus - împuşcaţi trebuie toţi rusofonii!!! Cred şi eu că va fi război - altfel nu se poate! Ori trăim liber ori murim în luptă! Trăiască România mare!

Macari Adrian spunea...

Mai bine morti in lupta cu glorie deplina
Decat sa fim sclavi iarasi pe vechiul nost' pamant

Vitalicus spunea...

Intr-adevar in Balti e cea ma crâncena lupta. Sa mai fost 4 ani Voronin la putere pierdeam si Baltul cum am pierdut Tiraspolul

Dragoș Galbur spunea...

Badie, nu asta am avut in vedere, la cuc i-am vazut si pe cei din Rusia, doar ca aveam in vedere ca-i respect cind merg acolo, vb si eu rusa p-u ca-s in Rusia si e normal, iar astia de la noi is niste mizerii porcoase care categoric nu invata romana !

Daniel Moscalenco spunea...

Eu la soola i-am vazut si pe rusii din Moldova si pe cei din rusia. Pentru mine ei sunt o natiune de alcoolici!!!

Timka spunea...

cu ce sintem noi mai buni, daca le permitem asa ceva,?
"Cea mai buna aparare este atacul", trebuie de pornit o actiune serioasa,
sa nu raspundem in rusa,
sa nu ne folosim de servicii prestate de persoane care raspund doar in rusa,
A fost asa idee, poate si functioneaza la cineva, insa tre' de raspindit!,,, cu binisoru' in cazul dat nu vom obtine nimic,,,

Anonim spunea...

Problema se rezolva simplu. Inregistrezi replicile denigratoare in adresa ta si zeflemeaua adresata limbii si cu acestea ii dai in judecata. Da, o sa te oste ceva bani serviciile avocatului, in schimb ai da exemplu si altora. Sa inviti presa sa faca publica derularea cazului in judecata. Vei da un exemplu de comportament perfect legal, demn si intelegent pentru alti moldoveni, mai fricosi si care nu sunt capabili sa-si apare niste drepturi elementare. Te indemn sa mai faci comand la acest servicu de taxi si vorbeste romanesti, dar inregistreaza discutia si actioneaza-i in judecata.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: