www.basarabia91.net vă urează La Mulţi Ani !

31 decembrie 2009
Stimaţi vizitatori, iubiţi români şi în sfârşit fraţilor, permiteţi-mi din partea administraţei www.basarabia91.net să vă felicit cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi desigur cu Revelionul de astăzi. Vă doresc din toată inima, cât mai multă bucurie, voie bună, baftă, fericire, sănătate, pace în suflet şi mult mult noroc, vorba aia, ce folos că ăia de pe Titanic aveau sănătate dacă nu au avut noroc. Fie ca în anul care vine românismul să penetreze minţile fiecărui rătăcit atât din Basarabia cât şi din alte meleaguri româneşti, fie ca în acest an Limba Română să devină oficial în art. 13 CRM limbă de stat, iar ruşii să fie obligaţi să o înveţe. Fie ca în fiecare localitate din Basarabia să fie adopată legea cu privire la publicitate obligatorie în limba de stat şi desigur fie ca Dumnezeu să ne păzească de tot soiul de spurcăciuni precum pseudo gripa de tip nou, precum zăbălosul de Voronin cu tovarăşii săi şi chiar precum revoluţiile de orice gen, care până la urmă aduc şi mare necaz unora, deşi n-aş ezita nici o clipă dacă va trebui de răsturnat vreo putere sau alta. În 2010 le doresc tuturor să se informeze mai des şi mai aprofundat de pe blogul nostru, de altfel, singurul blog cu adevărat proromânesc din Basarabia. Parcă mai ieri ţin minte ziua de 20 aprilie când am creat blogul dat, încă cu domeniul gratis, .blogspot.com şi mă temeam să-l deschid ca să nu mă înhaţe cei din SIS etc. Dar cu ajutorul la vreo 2 sticle de bere, umplându-mă cu curaj l-am lansat, l-am performat, iar astăzi mă mândresc cu cei 30.000 vizitatori unici şi cu cele peste 100.000 accesări. Mă bucur nespus că blogul dat şi-a creat un anumit grup de oamne care zilnic când intră pe internet prima cea accesează este blogul basarabia91.net. În fine, a fost un an plin de evenimente, atât negative cât şi pozitive, şi nu ne rămâne nimic de făcut decât să sperăm ca anul care vine, 2010, să fie unul mai bun. Aşa să ne ajute Dumnezeu.

La mulţi ani România Mare, la mulţi ani Fraţi Români !!!

19 comentarii:

Igor Caraman spunea...

LA MULTI ANI BAIETI !!! MA MINDRESC CU VOI !!!

Sergiu Tudorean spunea...

La multi Ani!!!! Traiasca Romania Mare!!!

Livia spunea...

La Multi Ani tuturor!

STASS spunea...

2010. Un An Nou, un nou start... Uita-ți ce a fost rău, bucurați-vă de ceea ce a fost bine! Vă urez din inimă sa aveți un an bun și norocos. La Mulți Ani 2010!

Anonim spunea...

Un an nou fericit.La Multi Ani.Romania.

Anonim spunea...

La multi ani dragilor si sa aveti parte de sarbatori fericite!
Fie ca anul ce vine sa ne aduca tuturor mai multa rabdare si intelepciune,sa fim sanatosi si sa fim inzestrati cu noi forte pentru a rezizta atator alte obstacole carora va trebui sa le facem fata!
Sa incercam sa fim mai buni si mai cumpatati in absolut orice vom face! La fel, sa nu uitam ca indiferent de ce nu s-ar intampla viata isi urmeaza cursul ei firesc si tot ce nu ne omoara, va mai aduceti aminte? ne face mai puternici! ;)
LA MULTI ANI,
Victoria

Anonim spunea...

Mai Dragos ian dute tu in Romania si lasa Moldova in pace,de unde teai luat asa ;patriot;

Dragoș Galbur spunea...

Mai Anonime, ian dute tu in pizda mati si lasa si Moldova si Romania in pace. De la cocostirc m-am luat asa patriot !

Anonim spunea...

se vede ca de la cocostirc si inca si prost.educatie-zero,pleaco la fratii tai in rumenia.

Dragoș Galbur spunea...

plec imediat ce va expediez pe voi in siberia, a voastra mama !

Anonim spunea...

sint moldovan din talpa cu siberia laso mai moale,da pe mama mea teas sfatui sa no atingi.

Dragoș Galbur spunea...

nu o atingeam pe maica ta, spuneam ca siberia e mama voastra, a comunistilor bastarzi !

Dragoș Galbur spunea...

Daca gasesti in vreun dictionar cuvintul "moldovan" iti dau 1000 euro. Corect ar fi moldovean, ceea ce sunt de fapt si eu, moldovean de etnie română

Anonim spunea...

lasa gramatica si mia tinetio tie,eu nam fost comunega niciodata.

Dragoș Galbur spunea...

nu stiu, esti sau nu, da pute de la tine comunist parsiv, strasnic, uite daca ai avea curajul sa iesi de sub anonimat ca un "moldovan" adevarat, as zice ca nu esti como, da pina atunci ramai plin de banalitati si prostie !

Anonim spunea...

se vede ca esti bolnav,mii greata deasa oameni.

Anonim spunea...

Un an nou si fericit,tuturor romanilor ,Romania.La Multi Ani, romanilor .La Multi Ani, Romania.Romanii din Romania.

Anonim spunea...

LA MULTI ANI.

Marish spunea...

La Multi Ani tuturor !!!
Sa de-a Dumnezeu ca anul acesta sa fie mai bun ca precedentii si cit de curind sa jucam Hora Unirii!
Cui nu ii place adevarul romanesc poate sa danseze vreo polka prin siberia sau Moscow ca vad ca lui Dumnezeu cam le place rusii ii cam cerne cu ninsori ambudente :):)))))))))

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: