Statul rus îmi datorează 37 lei 50 bani

2 noiembrie 2009
Statul rus îmi datorează 37 lei 50 bani. Daţi să vă explic, toţi desigur că cunoaşteţi site-ul rusesc de socializare odnoklasniki, mă rog, mulţi au o antipatie faţă de el, alţii din contra, dar eu zic că-i agreabil atâta timp cât poţi comunica cu colegii, rudele de după hotare şi de ce nu, să faci cunoştinţă cu persoane noi. Nu e noutate faptul că reţeaua dată de socializare este un site condus de către FSB-ul rusesc. În fine site-ul reprezintă statul rusesc şi în contextul în care înregistrarea pe dânsul costă 12 lei 50 bani, noi plătind îmbogăţim caznaua rusească. Eu mi-am creat profil gratis în aprilie anul trecut, înainte de a pleca în SUA, mă rog mai comunicam cu lumea că mă plictiseam. Prin septembrie am creat un grup (forum) acolo denumit Jos comuniştii, care număra cca 30.000 oameni până pe 6 aprilie, când a fost şters de către SIS, respectiv şi profilul mi-a fost şters. Eu toată viaţa am să afirm că revoluţia din aprilie de la Chişinău, a pornit de pe acel forum, pentru că doar acolo activau adevăraţii anticomunişti. În fine, dupa evenimentele din aprilie mi-am creat un nou profil (12,50 lei) care prin iunie, mi-a fost din nou şters, înainte de 29 iulie mi-am creat un nou profil (12,50 lei) care pe 27 august a fost şters, apoi după o lună, prin septembrie iar mi-am făcut unul (12,50 lei), care mă gândeam eu odată cu instaurarea democraţiei în Moldova nu va fi şters, greşit, ieri mi-a fost şters şi ăsta, deşi nu mai ştiu cui şi pe cine încurc, sunt confuz, nici măcar nu scriam prin forumuri dar oricum se pare ca Dragoş Galbur are restricţie pe acest site. E de ştiut faptul că fiecare ţară din fosta Uniune Sovietică are câte o reprezentanţă a site-ului rusesc, deci vă daţi seama, cât de controlaţi putem fi nu doar de FSB ci şi de SIS-ul moldovenesc cu iz kgb-ist şi cu rămăşiţe comuniste clare... Deci cum n-ar fi din cele 4 profile pe care le-am avut, 3 au fost cu plată, deci 37 lei 50 bani, pe care eu consider că statul rusesc mi-i dator... ei, clar că ironizez acum, n-am nevoie eu de banii mai ales a ruşilor 1000 de ani doar că mă simt într-o oarecare măsură jefuit ziua în amiaza mare... Asta e, acum încerc să bat recordul precedent de o lună fără reţeaua dată, sper chiar ca poate niciodată să nu mai am ce căuta acolo.

12 comentarii:

Andrei Cebotari spunea...

mai mult,un profil l-ai inkis daca ti-i minte.
82.50 ti-s datori!

Dragoș Galbur spunea...

aaaa da, l-am inchis si inca +20 de poze am accesat, deci imi datoreaza 120 lei aproape, in fine, ne limitam doar la inregistrare, 37,50 lei

vadim288 spunea...

dai i9n judecata :D

Andrei Cebotari spunea...

total 127.50 plus "temneala" iti iese vreo 200:)))

Anonim spunea...

Ii vei pune la procente? :)))

Dragoș Galbur spunea...

:D :D :D da-i dracului de rusi... sper macar facebook-ul sa nu-l faca cu bani...

Anonim spunea...

daca zici ca-i o baza de date fsb si ca toti sunt usor controlati atunci nu inteleg care e sensul sa te inregistrezi? nu vad logica...cand stii ca fierul de calcat incins bine iti poate cauza vatamari corporale grave de ce sa-l lipesti de ureche?

Timka spunea...

...Anonim+1

Dragoș Galbur spunea...

Anonim, pai da ce altceva am de facut ?! am e oare ceva de ascuns de la cineva?! eu cu gindul deschis, fara nici-o intentie, mai vb c-un coleg, c-o fata... dar faza-i alta, incurc pe cineva))

Elena spunea...

Fu, nu sufer aceasta retea de socializare, cred ca n-am sa ma inregistrez acolo never...luv facebook-ul...

Anonim spunea...

Resetnicov nu-i, dar treaba lui traieste :)

serg_tud

Dragoș Galbur spunea...

hahahha))) cu referinta la Lenin nu?

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: