Jurnal. O zi din viata unui hydepark-ist

4 noiembrie 2009
10.00 - Mde.... iar am diaree, cred ca e de la rachiul de ieri... trebuie neaparat sa-l sun pe Grega sa-l intreb cum procedeaza minoritatile sexuale cand nu le mai tine stomacul de durere.
11.00 - l-am sunat.... cica isi baga un dop in c*r.... genial.... noi nu suntem cu autoritatile si cu d-astea, dar daca am fi, l-as pune prim-ministru pe un gay.... foarte destepti oamenii astia....
13.00 - stirile de amiaza.... cica UE a abrogat reglementarea aia ca ai voie sa vinzi in piata numai legume calitatea intaia... o sa propun sa taiem de pe lista grupurilor dicriminate pentru care facem miting, castravetii curbati si morcovii nodurosi.... poate e mai bine asa ca deja erau cam multe: minoritati etnice, minoritati sexuale, religioase, femei, vartsnici, tineri fara experienta, handicapat.... la vinovatii de discriminare nu mai ramasese decat barbatii hetero, crestini si care vor sa impileze femeia casatorindu-se si facand copii. Astia sunt din ce in ce mai putini, daca o tine asa in curand n-o sa mai avem pe cine da vina.
15.00 - bai frate sa vezi ce-am patit! E de poveste! Am fost la primarie sa iau autorizatie pentru marsul impotriva discriminari de pe 9 noiembrie.... cand am intrat la comisia de autorizare m-a luat in primire reprezentantul fortelor de represiune, ca cica de ce m-am tavalit cu capul prin baliga, nu puteam sa ma spal inainte sa vin? Imi venea sa-i strig: bai fraere asta e rasta bai, eu sunt multicultural, liber, nu ca tine inchistat in uniforma si-n mentalitati invechite, fascistule.
M-am abtinut si i-am zis ca am venit sa depun cerere de autorizatie pentru mars, pe traseul PMAN-Presedentia si vicereversa. Aha, da cine organizeaza, zice el. “CAMAS”,zic. Asta casca gura ca pestele pe uscat, tuseste si striga spre birou alaturat: “Domnu Cernei, a venit HAMAS sa ceara autorizare de mars!”.... “Cine ma, HAMAS? Ia ca nu le dau nici un mars, ce-i aici in tara asta, fir-ar mama lor cu apartheidu lor cu tot. Le dam doar miting la monumentu lui Stefan cel Mare”
Doamne! Daca as crede ca existi zau ca ti-as multumi ca mi-am tinut gura. Pentru 20 de insi si inse cati sa anuntat ca vin e mai bine miting intrun loc decat mars, ca ne faceam de cacat. Si la monumentu lui Stefan cel Mare, nici ca se putea mai bine.
Asa ca am multumit si am plecat fericit cu protocolu de parteneriat sub brat.
17.00 - tremur in continu de juma' de ora... Incredibil... Fascistii sunt peste tot, au relatii si-n primarie! Au aflat deja ca facem miting!
Am fost sa inspectam locul si ce credeti, acolo am gasit un avertisment de la nazisti. Pe o placa de reclama la imobiliare cineva a scris proaspat cu vopsea mesajul amenintator SHERIFF – MUIE CU CACAT.
M-am prins imediat. E un mesaj criptat de la nazistii din galeria lui ZIMBRU care ne avertizeaza ca au aflat de actiunea noastra si ne-au pus gand rau. Alerta! Alerta! Alerta antifascista!
19.00 - nici azi n-am reusit sa ma angajez.... Nu ca as tine eu mortis dar ma freaca parinti biologici ca ce vreau sa fac cu viata mea si ca n-am nici un rost, ca dupa ce m-au dat afara de la universitate ca l-am batut pe comunistul de rector nici macar nu ma duc la munca sa dau si eu un ban in casa etc.
Ca sa scap de gura lor ma duc de cateva zile la intrerviuri, da degeaba. Azi iar nu m-am putut aptine si i-am insirat patronului teoria cu relatiile de munca, aia cu “oameni munci - proprietari, producatori, beneficiari.” Cand iam zis si de sloganul lui Proudhon “proprietatea inseamna furt” a luat sfarsit interviul ca patronul a pus cainele pe mine. Sa-mi notez, neaparat sa caut ce inseamna "sociopat", ca asa a strigat in urma mea.
21.00 - stirile de seara. Cica rudele lui Barac Obama din Kenya se indreapta spre Casa Alba ca sa se instaleze in acest locas care a fost sute de ani simbolul represiuni si acu a devenit cuibusoru de nebunii al primului presedinte de coloare al Americi.
Sigur la astia in tara inca este o societate patriarhala care inferiorizeaza femeile punandu-le sa faca multi copi. Imi notez sa nu uit: sa propun sa mearga Irina pe la ei cu niste carti despre drepturile reproductive si niste pachete de prezervative. SO-LI-DA-RI-TAT-E!
02.00 - Sunt rupt de oboseala! De la 22.00 am avut eveniment in oras. Poiectie de film si discutii pe teme sociale. A fost foarte misto si ar fi fost chair perfect daca nu aparea o problema. Dupa socotelile noastre, in public, trebuia sa fie prezenti si 5,34% crestini ca sa nu discriminam... dar nu venise nici unul. Pe drum inapoi m-a traznit un gand nebunesc: oare chiar Biserica nu va admite un mars gay in chisinau... Iarasi popii acestia hotarasc totul... Trebuie neaparat maine sa ridic problema asta in fata tuturor. Noapte buna!

12 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

FE-NO-ME-NAL hahaha)) super tare, acum aplaud ! prietenii stiu de ce !

Moldova_PT spunea...

cum zice porcul "jestoko" ))

Banu Maracine spunea...

Nu stiam ca au aparut si la voi aurolacii de la cacamas... nasol moment. Presupun ca fac parte din electoratul lui Voronin.

Dragoș Galbur spunea...

Banule sa traiesti frate, deci se pare ca aparuse inca de prin 2003 dar nu prea ieseau la iveala ca-i mincau comunistii, nu sunt din electoratul lui Voronin, nu sunt din nici un electorat, sunt un fel de hipy sau cum dracu le spune, in fine, cum n-ai da, reprezinta un pericol pentru societatea noastra, care as zice eu, renaste din nou in aceste momente, si sunt foarte de prisos toate prostiile astea cu avortul, homo, lesbos, si libera exprimare... da, fiecare are dreptul la libera exprimare, dar in anumite limite !

Dragoș Galbur spunea...

Cum spunea un camarad: "Vezi pe unde mergi sa nu calci intr-un hyde park"

Anonim spunea...

Brega iar se judeca:
http://unimedia.md/?mod=news&id=14272

Sunt putin de acord cu Klizmenco :)))

UnknownError spunea...

Argumentare 0, ar trebui trecut la LIteratură Artistică, sau ce mai scornește scăfârlia mea.


Nu știam că pe blogul basarabia91 au loc astfel de articole...

Anonim spunea...

buhahahahaha ))))

Sorine, tage-ti o palma... ce argumentare la un pamflet mah???? Ia-ti niste ore suplimentare de literatura...

Anonim spunea...

saneok,tu ce parca ai fi din "spirit"?:)

Anonim spunea...

buhahahahaha )))))))

Noroc buhari! :)))))))))

Anonim spunea...

buhari, cum ai putut tu sa-ti pierzi timpul si sa scrii despre un cum zicea camaradu nostru "vezi pe unde mergi sa nu calci intr-un hyde park"?:)))))

Anonim spunea...

si ridica tel. ca-ti suna stas

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: