Victor Nichituş realizează o emisiune de dezbateri politice în limba română la TV NIT

13 octombrie 2009
Postul TV NIT, apropiat Partidului Comuniştilor din R. Moldova (PCRM), lansează, marţi, emisiunea de dezbateri politice cu genericul „Impact”. Emisiunea „Impact” este realizată de jurnalistul Victor Nichituş, autorul unei emisiuni matinale cu politicieni la postul „Radio Nova”, care a fost suspendată recent.
Este prima emisiune de dezbateri politice în limba română la NIT. În prima emisiune, care va începe la ora 22:00, sunt invitaţi Dumitru Diacov, preşedintele de onoare al Partidului Democrat din Moldova, şi Grigori Petrenko, membru al PCRM.
Potrivit lui Nichituş, emisiunea „Impact” va fi difuzată în direct în fiecare zi de marţi, ora 22:00, şi va avea o durată de circa 50 de minute. La emisiune vor fi invitaţi reprezentanţi ai partidelor de opoziţie, precum şi ai celor care se află actualmente la guvernare, a precizat jurnalistul.
„Condiţia pe care am pus-o NIT, atunci când am venit cu proiectul emisiunii, a fost să am libertatea de a invita reprezentanţi ai tuturor forţelor politice din Moldova”, a precizat Nichituş.
Jurnalistul Victor Nichituş a fost contractat de TV NIT după ce, recent, administraţia postului de radio pentru care realizase vreme de opt ani o emisiune matinală pe teme politice i-ar fi declarat că nu mai este interesată de politică, reziliindu-i contractul.
Conform rapoartelor de monitorizare de specialitate, în ultimii ani, NIT a favorizat masiv PCRM. În perioada campaniilor electorale, postul NIT a fost un promotor deschis al PCRM, fiind supranumită de jurnalişti „televiziune prezidenţială” pentru modul în care a şlefuit imaginea fostului preşedinte Vladimir Voronin.
TV NIT a fost fondată în 1997.
P.S. Ce-o fi oare???

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nichitus la la televiziunea de pe strada felinarelor rosii????
dubasa treaba....

Dragoș Galbur spunea...

loooooooool iau-te mai ce se mai romanizeaza toti ultima vreme, degraba nici n-om avea d-re ce scri ))

Mircea spunea...

Da,apar romani din toti marii moldoveni,incit degraba se vor bata in piept toti marii moldoveni ca iubesc Romania decit cei ce ne-am declarat deschis romani.Sincer mie mi se face greata de tot curvarismul asta.
Iar Nitul poate incerca acuma ca nu mai sunt comunistii la putere se mimeze libertatea opiniei si daca vor fi inchisi,sa spuna ca le sunt incalcate drepturile,ca vezi ei arata toate parerile,inclusiv a fostei opozitii.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: