SECURISTUL ANCHETAT DE WWW.BASARABIA91.NET

13 octombrie 2009
Deci, frapat şi totodată plăcut surprins am rămas astăzi când am văzut video-ul filmat şi postat pe curaj de către tânărul Gheorghe Vasluian, unde el filma protestul de la primărie iar un securist l-a ameninţat şi i-a interzis să filmeze. De ce plăcut surprins? Pentru că am informaţii despre această persoană care este un comunist şi un antiromân convins. Habar nu am ce caută dumnealui în prezent în funcţia prestată. Personajul din film se numeşte Sergiu Samborschi, ofiţer al SIS, şi pe lângă toate un mare iubitor de tehnologii precum camerele video sau internetul, care de fapt l-a şi dat de gol. Acesta este domnul care l-a ameninţat pe Gheorghe Vasluian, ofiţerul Sergiu Samborschi:
Pentru a vă convinge că este una şi aceeaşi personă atrageţi atenţia la configuraţia urechilor şi a sprâncenilor.

Faceţi click pentru a apropia


Deci, după protestele din aprilie, la care bag mâna în foc că a participat în calitate de ... tac, dumnealui apare pe internet foarte bine informat despre numărul arestaţilor, despre fetele violate etc. Aici vă prezint câteva screenshoturi cu postările sale pe reţeaua socială odnoklassniki.ru:

În primul rând atrageţi atenţia cum se numeşte grupul din care face parte acest Sergiu Samborschi
Faceţi click pentru a apropia





Cam ar trebui singuri să vă daţi seama ce fel de om e ăsta şi din care tabără face parte, ăsta nu a ezitat astăzi în toi de democraţie să agreseze un minor în centrul oraşului, apoi vă daţi seama ce facuşi dumnealui pe 7 aprilie. Alo, să ia cineva măsuri, nu mai avem nevoie de aşa oameni, noi nu trăim în Moldova pentru a ne teme, ci pentru a savura viaţa. Sper că acest aticol să-l citească cineva de sus, de sus şi să ia atitudine.

26 comentarii:

Anonim spunea...

Si de ce este unde este? Sa-l urmeze pe Gumenita, animalul...

Dragoș Galbur spunea...

el se caca in pantaloni daca citeste articolul, uite asa, mai am o lista intreaga la asemnea magari care au omorit si batut tineri pe 7 aprilie, nu am mila de ei, hai ca primul s-a nimerit

Basarabean spunea...

undei bou cela care se crede director la SIS? care zicea sa fim calmi,,,vad ca niic o sula nu se schimba pe strada, ramin aceiasi rusofoni boriti care ne filmeaza si ne injura...rusine

Dragoș Galbur spunea...

nici io nu inteleg ce cauta criminalul asta in libertate si inca cu post destul de ok, de ex sunt sigur ca mi se asculta telefonul, inca din aprilie, am dovezi, am martori, insa cine-s eu sa strig d-re asta...

Daniel Moscalenco spunea...

Bravo Dragos, bun articol. Cam cit timp ti-o luat sa-l scrii? :-D

Dragoș Galbur spunea...

o ora si jumatate ! huuuuh nu e usor sa fii jurnalist, mai ales cind n-ai studii si inca si ai 4 beri in cap )))

Echipa Orasul Patria spunea...

Da Dragos...ai lucrat ca un adevarat detectiv.Bravo pentru curaj...La sigur dupa aceasta postare ti-ai mai alipit la dosarul tau de la SIS inca o bila neagra.

Tovarasului A.C.A.B. nu-i pot dori dekit un "mare salut de la revedere" din functia care o detine... Sper sa fii concediat kit mai curind tirfa comunista!!!

Dragoș Galbur spunea...

Alex OF, multumesc frate, stii cum e, cu o foaie mai mult, cu una mai putin, ce mai conteaza atita timp cit in citiva ani voi fi director SIS

Echipa Orasul Patria spunea...

Auzi...;-)))) Director SIS...;-))))))

Cred ca nu e visul tau din copilarie sa ajungi director la SIS???;-)))

Anonim spunea...

mie-mi se pare cel puţin ciudat că acest angajat al SIS-ului şi-a pus poza pe Odnoklasnişi...lăsâdu-se atât de expus publicului larg...
Dacă e chiar el persoana care comunica atât de relaxat cu cei de pe grupurile din care făcea parte pe acel site nu pot să zic altceva decât că nu şi-a prea învăţat tema despre "acoperire" şi că e un mare prostănac dacă a permis aşa ceva!

P.S.: eu îţi sugerez totuşi să te faci când vei creşte mare ceea ce ţi-ai propus şi nicidecum director peste astfel de nemernici! Promit să te recomand dacă vei fi un stomatolog de "dobă"

Dragoș Galbur spunea...

voi fi stomik cum na-i da, da pe la 50 ani n-am de gind sa stau la cabinet, o sa-i rup pe mafioti, o sa construiesc biserici, gradinite, scoli, spitale !!! Si inca ceva Viky, vb asa de parca in SIS lucreaza niste asi, ia gindeste-te, cei ce nu intra la medicina, asem, usm, etc etc intra unde?! la politie ?! rezulta capacitatea de a gindi e redusa la maximum !

Anonim spunea...

păi îmi cam dau eu seama ce adunătură îs aştia de pe-acole...să fi fost oameni cu potenţial intelectual şi cu ceva substanţă cenuşie arfi ştiut să se comporte ca nişte oameni precum au fost zidiţi şi nicidecum precum nişte dihanii!
cât despre spitale sau grădiniţe şi biserici poţi să te apuci să le construieşti şi mai devreme de 50... dacă vei avea posibilitatea financiară ;)

Elena Song spunea...

Just uitati-va ce privire are...omg...parca-i zombat, nu mai zic de comportament...oribil...

Victoria spunea...

Mai devreme sau mai tirziu toti platesc pentru greselile lor,asa ca intr-o zi ii va veni si rindul lui !!!
Dar tu Dragos ,esti un bun jurnalist,felicitari!!:)))si eu zic ca tot mai bine sa continui cariera de stomatolog :P stii tu de ce ...)))

Cuza spunea...

N-o fi tipul ruda cu Tkaciuc? ca tre mai seamana... parca-s de-o mama.....

Anonim spunea...

SAMBORSCAIA VN (st. MIHAI SADOVEANU bl. 8 /2 apt. 126) 33-11-74

SAMBORSCHI VI (st. MIRCEA CEL BATRIN bl. 7 /2 apt. 103) 33-19-69


SAMBORSCHI AN (st. MOSC bl. 2 apt. 98) 43-96-82

SAMBORSCAIA TE (st. MIRO bl. 19 /4 apt. 39) 49-72-57


SAMBORSCHI MI (st. ZELINSKI bl. 3 apt. 31) 53-03-68


SAMBORSCAIA TE (st. TFIR bl. 29 /1 apt. 8) 53-65-44


SAMBORSCHI VV (st. BALA bl. 36 apt. 4) 54-65-95


SAMBORSCHI VI (st. TFIR bl. 13 /1 apt. 117) 55-17-20


SAMBORSCAIA LZ (st. PAND bl. 68 apt. 48) 55-61-63


precis la una din adresele acestea traieste acest securist. ;)

Dragoș Galbur spunea...

hahha)) multumim Anonimule )) si ce propui sa-i sunam sa-l salutam sau ce dreaq? )))

Anonim spunea...

dss

Anonim spunea...

deci parerea mea personala este asta : sange pentru sange , dinte pentru dinte , ochi pentru ochi . daca a violat sa fie violat , daca a batut sa fie batut cu aceleasi metode , daca a omorat sa fie omorat .
ps : daca personajul in cauza este securist si a are asa gandiri romanofobe si de comisar nkvd bolsevic pai trebuia dat afara de mult , da sti cum e : mana pe mana e spala si amandoua fata . sefii lui sunt probabil la fel ca el asa ca cine sa-l dea afara . armata ,securitate , militia/politia , jandarmeria ,garzile patriotice etc. sunt institutii de oprimare si opresie a individului nu de protectie a lui . asta e de cand e lumea . ala care are bata si te ,, portejeaza " pa tine stiind ca tu nu ai bata mai devreme sau mai tarziu va deveni stapanul tau .

Anonim spunea...

am postat cu anonim pt. ca nu merge altfel ( nu sunt inregistrat ) .
numele meu este stan s. ionut
ciao

Dragan Igor spunea...

Blia si cat m-am sfadit cu el in grupele comuniste pe odnoklassniki nici in cap sa-mi treaca ca este securist! Credea-am ca-i simplu ment!
Iaca de unde blia-mi cresteau picioarele pe odnoklassniki. Interesant, si de ce mai este in functie? :(

Basarabean.com spunea...

E in functie din cauza:

1) sunt multi care il asteapta pe Voronin sai linga curu.

2) Nu sunt alti baieti care sa lucreze in securitate.

3) Ori aista nu era in serviciu cand filma acolo.

Dragoș Galbur spunea...

da,da,da filma pentru placere, pentru arhiva personala )) sau poate e pervers si filma babutele incordindu-se ))

Constantin spunea...

Special pentru dansu tre de organizat CEMODAN ,VOGZAL, SIBERIA -eu ii gasesec loc in tren la un loc cu porcii pentru carne ! Sosca asa trebuia de mult judecata da dupa cate stiu din experienta exact ciortii astia scapa tot timpul oentru ca noi nu avem o societate unita la noi la ROMANI in general tot timpul cateva persoane au facut ceea ce trebuiau sa faca TOTI !

Anonim spunea...

asta-i securist..m-a filmat sute de ori.....

subscriu Sergiu Tudorean

Anonim spunea...

Acesta apare des pe site-ul Новый Регион (nr2.ru) la sectiunea Chisinau... cu nicul "Я-ха-ха"

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: