Deşi trecea zilnic pe lângă ea, Voronin o vizita doar în electorală

28 septembrie 2009
Deşi trecea întotdeauna pe lângă Mănăstirea Condriţa, atunci când venea la reşedinţa sa, Voronin nu a intrat prea des în curtea acestei mănăstiri, care poartă şi azi urmele distrugerilor sovietice. Ultima oară, preşedintele Voronin a fost la mănăstirea Condriţa în luna iulie 2007. Era nemulţumit de rezultatele alegerilor locale. El i-a convocat aici pe protopopii şi secretarii de eparhii din Mitropolia Chişinăului şi a Întregii Moldove, în prezenţa Mitropolitului Vladimir.

Ultima oară, preşedintele Voronin a fost la mănăstirea Condriţa în luna iulie 2007. A plecat încolo nu pentru a soluţiona starea critică în care se afla mănăstirea, ci pentru că era nemulţumit de rezultatele alegerilor locale. El i-a convocat aici pe protopopii şi secretarii de eparhii din Mitropolia Chişinăului şi a Întregii Moldove, în prezenţa Mitropolitului Vladimir.

Voronin i-a mustrat că nu s-au implicat suficient în a convinge oamenii să-i voteze pe comunişti şi le-a cerut să-i susţină în alegerile din 2009. Tot atunci, preşedintele a declarat că «Iisus Hristos a fost primul comunist». Nici la acea întâlnire Voronin nu a uitat să le promită ajutorul său. «Pe atunci se duceau tratative cu Guvernul Greciei, care vroia să construiască în R. Moldova o mănăstire, şi era vorba că ne vor ajuta la reconstrucţie, cel putin aşa a spus preşedintele, dar au fost doar promisiuni», a declarat Veaceslav Şpac.

zdg.md

3 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

nu-i de mirare, comunistii mereu au fost antihristi ! de asta vor si arde cu totii in iad, acolo unde li-i locul.

Andrei Cebotari spunea...

corect,religia p/u ei este inca o modalitate de a manipula cu populatia!!!

Talpa iadului am auzit ca nu incaparea de manastirea asta!!!
Cred ca nu-i ajungea pamant p/u "daci"!!!!

Elena Song spunea...

Dumnezeu ii vede ce fac....

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: