Dragi luptători pentru Dreptate şi Libertate.

7 iulie 2009

Asistăm cu toţii la o campanie electorală în cadrul căreia concurenţii sunt pe departe de a fi pe picior de egalitate. Acţiunile de sfidare a opoziţiei de către comunişti îngreunează cu mult distribuirea informaţiei CORECTE în rândurile populaţiei.
Dacă dorim să contribuim cu adevărat la înlăturarea regimului voronist TREBUIE să ne implicăm în această campanie. Orice modalitate de implicare şi de susţinere a partidelor de opoziţie este mai mult decât binevenită!
În acest sens, a fost iniţiată campania SMS-ul Anticomunist. O campanie adresată tuturor acelora care petrec cel puţin 2 ore zilnic în faţa calculatorului.
Nu avem decât 22 de zile la dispoziţie pentru a informa populaţia şi pentru a o îndemna să meargă la vot.
Reamintim că este suficient ca fiecare dintre noi să trimită un minim de 20 de web SMS-uri pentru a cuprinde cât mai mulţi abonaţi ai operatorilor de telefonie mobilă. Pentru a trimite aceste mesaje e nevoie de maxim 15 minute zilnic!!
Avantajul pe care îl prezintă această acţiune este că poate fi foarte uşor îmbinată cu alte modalităţi de informare (filme,materiale printate,lei anticomunisti etc.)
Nu va îndemnăm să irosiţi zile întregi trimiterii de SMS-uri, vă rugăm doar să donaţi 15 minute zilnic până în 29 iulie acestei activităţi!! Pasivitatea noastră ne va costa încă 4 ani de regim comunist!!
Nici nu ştiţi cum anume SMS-ul trimis de către Dvs. împreună cu acţiunile de informare ale amicilor dvs. vor convinge o persoana să nu voteze comuniştii sau....să mergă la vot!!
Schimbarea depinde de noi, e timpul să acţionăm!!

P.S.: SMS-urile se pot trimite la orice ora în intervalul 8.00-22.30!!!

3 comentarii:

Anonim spunea...

cu care mesaj sa trimitem smsuri mai bine??
sau doar sa indemnam lmea sa mearga la vot?

Dragan Igor spunea...

Cred ca sms-ul ar trebui sa contina doar un mesaj anticomunist. Cu indemnul de a vota opozitia prea tare miroase a companie electorala.

Roman spunea...

Dar numerele de unde de le luat?

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: