CE BRAVI SUNTEM !!!

30 iulie 2009

„Dacă au şi fost unele încălcări - acestea au fost la nivel tehnic sau la nivelul comportamentului unor cetăţeni aparte, dar nu şi la nivel de acţiuni organizate", a specificat Voronin, subliniind importanţa pentru PCRM de a petrece un scrutin corect. „Acest lucru este cel mai important pentru noi./.../ Noi am fost capabili să organizăm alegeri cu adevărat democratice şi civilizate", a conchis liderul Partidului Comuniştilor.
Misiunea de observatori ai Parlamentului European, care a monitorizat procesul de desfăşurare a alegerilor parlamentare anticipate din Republica Moldova a atestat atmosfera liniştită din ziua scrutinului, care a avut loc, potrivit monitorilor europeni, fără de încălcări serioase.
Şeful Misiunii de observatori din partea PE, Marina Jean Marinescu, a declarat pentru presă că lucrurile în secţiile de votare se desfăşoară cu calm, "deşi există nereguli în fiecare secţie, însa nu lucruri ieşite din comun".

2 comentarii:

Anonim spunea...

daa au votat democratic boschetarii,bolnavii psihic si puscareasii...aa si incalcari nu au fost pur si simplu 10000 de voturi nevalabile...oare pentru cine erau acele voturi?

Elena Song spunea...

Intrebare retorica, da oare pentru cine ???

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: