Parada homosexualilor INTERZISĂ în Serbia

4 octombrie 2012

În timp ce în România paradele de propagandă ale minorităţilor sexuale sunt promovate şi încurajate de autorităţi, în Serbia marşul homosexualilor a fost interzis pentru al doilea an consecutiv din motive de securitate.
Marşul pederast era programat pentru sâmbăta aceasta, dar a fost interzis la cererea poliţiei de teama violenţelor ce ar putea izbucni. Deasemenea au fost interzise şi mai multe contrademonstraţii.
În urma paradei gay din 2010, în jur de 150 de persoane au fost rănite şi aproximativ 200 arestate.

Decizia autorităţilor a atras imediat critici din partea organizaţiilor homosexuale şi a unor oficiali occidentali. Pe de altă parte, patriarhul Irineu a catalogat marşul gay drept o “paradă a ruşinii”. “Marşul aruncă o umbră deasă asupra Belgradului, asupra culturii noastre creştine şi asupra demnităţii familiei, ca fundament al umanităţii”, a mai declarat capul Bisericii Ortodoxe Sârbe într-o scrisoare adresată guvernului.
Anterior, nu mai puţin de 2000 de poliţişti au fost trimişi miercuri să păzească o expoziţie fotografică anticreştină organizată în Belgrad de către activiştii homosexuali.
Măsuri legislative împotriva propagandei homosexuale, desfăşurată în estul Europei cu sprijinul Occidentului, au fost luate recent în Ucraina, Rusia şi Republica Moldova.

sursa: FrontPress.ro

2 comentarii:

Anonim spunea...

si astia aproape au intrat in europa..da ai nostri ne vad cururile pe promisiuni..

Anonim spunea...

Fascistul Galbur se da iar in spectacol.

Unii din fostii lui colegi de scoala spun ca el nu era atat de cretin in timpul liceului, dar s-a detracat mintal dupa, cand i-a intrat in cap ortodoxismul.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: