Monumentul lui Lenin de la Moldexpo va fi demontat

10 aprilie 2012

Monumentul lui Lenin instalat pe teritoriul Centrului Expozițional „Moldexpo” va fi demontat pe 20 aprilie de către un grup de meșteri (10 ciocănari) adunați la inițiativa Asociației Veteranilor Războiului de pe Nistru, scrie union.md


Secretarul Asociației, Valeriu Ciobanu a declarat că vor „să-l izbăvească pe moșneguțul Voronin de idolul său și poporul să nu-și mai amintească de cel de pe urma căruia au avut de suferit enorm”.

Veteranii vor trimite o scrisoare deschisă Ministerului de Interne și primăriei Chișinău prin care vor solicita să asigure ordinea publică la 20 aprilie și să permită accesul celor care vor participa la demolare.

De asemnea, Asociația face un apel către comunistul Mark Tkaciuk, îndemnându-l să nu se opună distrugerii monumentului. „Markușa ia seama că dacă pe 20 aprilie întărești drujînele împotriva noastră o să plătești în fața Domnului”, a concluzionat Ciobanu.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mark Tkaciuc e evreu... el "nu are ce sa plateasca Domnului" platesc ai "sai" conationali de vreo 2000 de ani incoace!

Anonim spunea...

Impotentilor! Nu sunteti in stare sa luptati cu rusii - ati recut la lupta cu monumentele, deorece ele sunt incapabile sa se apere de cretini de teapa voastra. Initiativa imbecila a unor ex-combgatanti ratati, care in 1992 nici nu au fost in stare sa puna la respect separatistii... vai de capul vostru, nenorocitilor!!!!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: